-
Velikánská gratulace k miminku :*
-
Vynikající výkon v muzikálu Kat Mydlář.
-
Re: Re: Re: Re: LS
Stránka fanklubu mi nejde načítať *9* -
přání
Milý Láďo
Přání k Tvým narozeninám hlavně přání dobrému zdraví,štěstí. *4* *4* *4* -
Premiéra
30.dubna proběhla slavnostní premiéra nového muzikálu Kladivo na čarodějnice, kde Láďa hraje hlavní roli inkvizitora Františka Jindřicha Bobliga.
Přijďte se podívat !!! :o) -
Re: Re: vrrrr
u mě teda neprsknul ani jednou *3*
A i kdyby, to přežiju ,nejsem cíťa. Za ten výkon a´t si prská jak chce *1* -
Autogramidáda v Palladiu
Film Party OC Palladium v Praze
Vystoupení a autogramiáda zpěváků z muzikálu Kladivo na čarodějnice se koná 16. dubna od 18 hodin v obchodním centru Palladium v Praze.
Setkat se můžete s: Jiřím Zonygou, Martinou Pártlovou, Zuzkou Ďurdinovou, Míšou Zemánkovou, Láďou Spilkou.. .a dalšími.
DEále na akci vystoupí Ondřej Brusch - tanečník roku.
Moderovat bude Alexander Hemala.
Soutěž o ceny- vstupenky na muzikál Kladivo na čarodějnice
V.I.P. vstupenky na Film Party
vstupy do solné jeskyně v Millenium Plaza
sady DVD filmů
NENECHTE SI UJÍT! -
Re: vrrrr
Zážitek až do důchodu, tím myslíš, že Tě pořádně poprskal jak to rád dělává ? *1* -
vrrrr
Velice charismatický hlas a vůbec celý Láďa *14* Taky jdu v červnu na Krysaře už počtvrté:-) !!!V pondělí jsem byla poprvé v první řadě a mám z toho zážitek do důchodu *14* Krásné krásné!!!Petra -
Re: Re: LS
vis kde je Zverinek u Nymburka?tam ma maminku tam jezdi *1* -
Re: Re: =o)
Joo, to mně je taky *3* -
Re: =o)
myslím , že nejmladší nebudeš .. je mi 15 *7* -
Sraz s Krysařem - Láďou Spilkou 6.12. 2008
Společně s Láďou Spilkou organizujeme v sobotu 6.12. 2008 sraz s fanoušky. Více na www.ladislavspilka-fanclub.eu *3* -
Re: =o)
To ve čtvrtek nadšeně vyčkávej, myslím, že takových bude víc *4*
Mimochodem na věku přeci nezáleží, když mají lidé stejný zájem nebo fandí stejnému člověku.... Pokud se chceš dozvědět více, přihlaš se do fanWebu a nebudeš se tu muset vyptávat *1* *3*
www.ladislavspilka-fanclub.eu -
=o)
Tak na Ordinaci normálně moc nekoukám, ale ve čtvrtek teda budu nadšeně vyčkávat *14* . Kolik vám tady vlastně průměrně je? Podle fotek z toho setkání soudim, že sem přece jenom o nějaký ten rok mladší *9* ... -
Už se to blížííííí....:o)
Již brzy uvidíme Láďu v seriálu Oridinace v růžové zahradě, od 62.dílu,k terý by měl být ve čtvrtek 30.10.08 Tak se nazapomeňte dívat :o) -
Re: Re: Re: Re: LS
Naopak, všem se to líbilo a byl to super nápad *3* -
Re: Re: Re: LS
Teď jenom záleží na Tobě jestli Tvé přání bude vyslyšeno. Podívej se na náš fanweb www.ladislavspilka-fanclub.eu a v sekci sraz s Láďou se můžeš podívat, jaké bylo neoficiální setkání. A nám to vůbec blbý nepřišlo..... *1* -
Re: :o)
To chce asi každý kdo tu je a já jsem jedna z nich *1* *3* -
Re: Re: LS
No...setkat se s nim..Je to sice moje přání, ale přijde mi to tak zlehka blbý...