-
Na jedné netové stránce jsem viděla maily a icq na celebrity a bylo tam i na laďku...pochopitelně jsem si ho nevzala, protože nevěřim, že to je jejich(kde by to autorka asi vzala?) a i kdyby bylo, tak bych ji stejně nepsala, ptž sem pro ni cizí člověk a co by si se mnou asi tak povídala, že?:-D -
AHOJ
Ahoj všichni! *4* -
-
Re: AHOJ
proč se tu někdo vydává za laďku?
-
-
přáníčko
Ahojky Laďko,
také se přidávám ke gratulaci k miminku. Ať Vám chlapeček Adámek dělá jen a jen samou radost a roste jako z vody. Ať jste šťastní všichni tři a dále se rozrůstáte. -
gratulace
Milá Laďko,gratuluji Vám k narození syna Adama, oběma přeji hodně zdraví a štěstí. Ať vám dělá velikou radost a roste jako z vody. *4* *4* -
gratulation
Gratuluji k miminku a přeji hodně štěstí a hlavně mnoho zdraví oběma. *3* -
superstar
Když si uváděla Superstar bylo to lepší s Ondrou než s Peťou ahoj -
slovenky
ahoj ladka,
velmi ma tesi ze ta trapia pekne slovenky, viem ze ceske holky su na tom so svojim vyzorom, upravenostou, vtipom a vkusom trochu out, asi preto sa vasi chlapi za nimi mozu zblaznit a ze sa k vam zas vracaju? no neviem, neviem ci je to celkom tak. -
whooho.
Laďka je podle mě moc hezká a fajn holka.*14* A komu se to nelíbí ať mi p*del políbí. *10* *14* -
Pro Ladku
Cau kote jdem na to? *15* *14* *13* -
Dotaz
Ahoj Laďko, chci se optat jestli s někým v současné době chodíš? Pokud by jsi chtěla rád Ti o sobě napísu vše co by Tě zajímalo.