Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Barush-Cullen
    Happy Birthday Lady Gaga
  • Anna.N
    Všechno nejlepší *4*
  • Hodně štěstí!!! Máš skvělý písničky!!!!
  • LG je dosti originální
  • Prostě Lady Gaga je známá díky .Ehm královně popu Madonně.Je super Lady .má bomba song,ale lidi uvědomte si že Madonna je a bude královnou popu.Lady jí nemůže nikdy převalcovat.Jelikož má Madonna 3*Nej umělec světa za turné.A ceny grammy atd .220 cen 420 nominaci.Uznejme že obě sou Nejmocnější pop hvězdy jak Madonna tak Lady Gaga *3* *3*
  • miluji tě moc si nejlepší na celém světě tvá hudba mě no prostě se mi líbí.. a hlavně je to vše ORIGINÁLNÍ..A ten kdo si říká že je to jenom kopie Madonni a nebo ještě těch jiných spěvaček které jsou nejlůepší LADY GAGA JE NEJLEPŠÍ *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *15* *15* *15* *1* *1* *1*
  • Lady Gaga je naprosto uboha a vůbec ne originalny. Jej kariera je okopirovana a mixovana a la Madonna-Merylin Manson. Hruzostrašna jak on a přesne jak Madonna uspěla diky bezčetne skandaly a provokace taky Gaga sazi na jisto hlavne aby zamaskovala že neni talentovana a neumi zpivat.
    Doufam že jak rychle se objevila taky tak zmizi.

*1*
    • Taky ji nemusíš poslouchat, když máš poci že neumí zpívat ale určitě zpívá líp než ty *16* i když jsem tě naštěstí zpívat neslyšela, zaplať pánbůh za to
  • Lady Gaga..., já si nemůžu pomoct, ale já tu její vulgárnost, nechutnosti a nevhodnoti na veřejnosti, charisma, osobitost, styl a originalitu prostě MILUJU!!Miluju, že se nestydí vyjádřit svoje názory, postoje, pocity a emoce..Emotivně zabarvené videoklipy jsou velice originální, na úrovni a propracované.., Ona je prostě ikonou pro miliony lidí.., vzor pro kolegy.., Přavedla s sebou do světa showbyznysu ne´ěco úplně nového.., a já jen tiše závidím., Miluju jí!!! *14* *14* *14* *4* *4* *1* *1* *2*
    • Souhlasím *14* Taky jí moc miluji a at si říká co chce *14*
    • souhlasím *4*
  • Dobre rano:) mohla bych vas poprosit o jeden HLAS na http://www.poslipolibek.cz/?visual=1521 moc prosim, budu vam hodne vdecna...dekuji *3*
  • Ahoj!!Chci vás pozvat na svuj blog částečně o Lady rihannablogis.blog.cz

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit