Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Přijde mi že to není ona!!

Nevím jak vám ,ale přijde mi,že to není LG!!! Když se podíváte na Just Dance,Poker Face, Paparazzi tak to je ONA!! Ale od videoklipu Bad Romance to je prostě někdo jiný ... To je můj názor;) Jinak je to dost dobrá zpěvačka :)) Její písničky mě vždy zvednou náladu atd.. Je prostě dobrá;) *3*
  • GAGA

LADY GAGA VYPADÁ OPRAVDU DIVNĚ. NAPŘ. JAK MĚLA MTV MUSIC AWARDS TO OBLEČENÍ Z MASA,ALE ZAS JE FAKT,ŽE ŽÁDNÁ JINÁ ZPĚVAČKA NEMÁ TAK ORIGINÁLNÍ NÁPADY JAKO ONA..VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END. *4*
  • miley1cyrus

Není špatná ale...

fanoušci lady gagy neuražte se ale chodí šíleně oblíkaná a nechápu že je tak populární svým hlasem její texty jsou dobré ja bych nic takovýho nevymyslela a nenapsala i skladby ujdou ale kdyby všichni zpěváci a zpěvačky používali tolik strojů jako ona asi by všichni měli stejný hlas navíc nepříde vám šílený že si někdy při koncertech dávala do kalhot umělý penis?!vy si říkáte no a ale sami si uvědomte vy byste tohle kdybyste byli slavní udělali?nebo byste si vzali takový šílený hadry jako ona?asi ne ale určitě vám gagu neberu a nevyvracím vám jí ale uvědomte si že něco(a je to věčina)je šílená!taky si řeknete di si tou miley někam!a já přiznávám byla chyba brát si tohle jméno měla sem tam dát svoje ale vy taky na miley dokonce sprostě nadáváte ale já přeci jen řekla svůj(a ne sprostý)názor *5* *1*
  • Lady GaGa

Lady GaGa je nejlepší..!!!její písničky sOu krásne a melOdicke nepOchOpim cO se wám na nich nelíbí..nebO že má kOstým z masa..!!mnO a každej má swůj styl..a její je asi byt Originálni..!!!Na tOm není nic špatnehO..každá star se musíí něak prOslawit..!! *4* *4*
  • aj

Lady Gaga je nejlepši kdo ji nema rad tak at si piše komentaře jinde a ne tady je 100dalši zpěvaku a zpěvaček ne? *7*
    • Re: aj

Jo máš pravdu lady Gaga je nejlepší zpěvačka na celém světě...!!!Miluju jjjjíííí...!!! *14* *14* *14* *14*
  • 24 let ?

Vypadá spíš na 44 let !!!! *15*
  • Kostým. ..

No myslim že s tím "masovým" kostýmem to fakt přehnala a je naprostá pravda, že ten kdo je jejím fanouškem a je třeba vegetarián tak ho to asi taky moc nenadchne... *13* To docela přehnala...
    • Re: Kostým. ..

Stejně jako ten kostým hořícího díděte... to se mi zdá taky docela...hnusný hlavně fakt úžasnej název... bože.. mívala teda lepší...
  • tyret

Lady GaGa

Nejsem příliš nadšená dnešní hudební tvorbou, ačkoli si nemyslím, že v minulosti to bylo o něco lepší (klasika, folklor atd.), ale myslím, že zrovna Lady GaGa je jednou z těch lepších. Její písničky jsou hezké, mají melodii (na rozdíl od rapu) a mají smysluplné texty (třeba No Way, Wonderful).
  • dobry

Ten masový kostým byl skvělí
  • ...

Prostě Lady Gaga umí zpívat-to je jasný a pozná to i uplnej debil... A nechápu, proč sem vůbec píšou komentáře ty, kterým se LG nelíbí. A proč sem vůbec lezou? Asi nebude uplně tak špatná, když se obtěžujete vůbec přijít na její profil/sem, že ;)? No, tak pa..
    • Re: ...

No, my co jí NEMÁME RÁDI sem chodíme proto, abychom se třeba podívali, jak o ní lidi mluví, jestli má někdo stejný nebo podobný názor jako my, a i abychom věděli proč jí mají lidi rádi, protože nás narozdíl od vás zajímá názor ostatních, a nenadáváme a neurážíme hned každýho, kdo má názor jinej!!! Tak si tyhle komentáře, prosím, odpusťte. Na tuhle stránku si smí chodit každý jak chce!!!! *16*
      • aaron200

Re: Re: ...

Máš môj naprostý súhlas, ešte by som dodal že je zbytočné sa kôli tomu rozčuľovať, nemá zmysel odopierať názor niekomu nadávkami, fakt to nemá zmysel názor tým nevyvrátiš a pravdepodobne urazíš toho druhého.
        P.S.: Lady Gaga sa krásou rovná tak možno...Ozzymu :/
      • Re: Re: ...

No lady gaga je moje nej zpěvačka ale s tím s tebou souhlasím *3*
      • thepeque

Re: Re: ...

ráda bych věděla.. komu teda fandíš..?? *1* *5* *3*
        • Re: Re: Re: ...

Proč tě to zajímá, když na ně pak jenom nadáváš?????????????????? *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit