Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Otras

Ja nechápem prečo ju všetci uznávajú, však kto je na nu zvedavy? Však nič nepriniesla do tejto novodobej hudby.. Pesničky možno má 2-3 dobré, ale videoklipy otras!
    • Re: Otras

haha ... no tak ty asi neznáš překlad písně pokud si to myslíš! a mimochodem na tom nevidím nic otřesné!
  • sumec

Cože

Druhá Madonna?? Dotáhne to tak daleko jako ona?? To spíš naopak. Madonna = FUJ, HNUS, DIVNÝ. Lady GaGa = SUPER, ÚŽASNÝ, GENIÁLNÍ. Kdo se mnou souhlasí??
    • Re: Cože

No Madonnu radši komentovat nebudu..Možná je no spíš bývala dobrá, ale ted..Nemám ji ráda..Ale Lady Gaga??-->TA JE BESTOVÁÁ!!!!!!!!♥♥♥♥♥
      • nataly-fans

Re: Re: Cože

Lady je nejlepšííííííííííííí
  • Bratr??

Prosimvás, nevíte někdo jestli má bratra a jak se jmenuje?? Díky *1*
    • Re: Bratr??

Podle mě a zdrojů nemá bratra. Má jednu sestru Natali.
  • nataly-fans

..

Ahojky...já Lady total miluji.. *4* *14* je tu nějaký její fanoušek největší který je s ní ůplně posledlý *15* *14* *14* *7*
    • gemini32

Re: ..

TAKY jsem Gagankou upe posedla *14* *14* *14* *14* *14* :D:D *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *14*
    • Re: ..

Podla mna dobre spieva ale oblecenie dost prehana ked sa ukazuje skoro vzdy polonaha . *7* *9*
    • Re: ..

Já!!! *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ =)))))))!!!!!!!!
      • kajuska4

Re: Re: ..

to je suprovýýýýýýýýýýýýýý
  • Alejandro

Já teda nic proti lady G. nic nemám ale nepřijde vám ten její song Alejandro nějaký povědomý? Nevíte někdo kterou písničku si vypůjčila?
    • Re: Alejandro

Nic si nevypůjčila. GaGa je originál a ne kopie..Mě teda ta písnička žádnou jinou nepřipomíná a je originální..Ale je to tvůj názor..
    • Re: Alejandro

gay parade od eltona johna ! *15*
  • Lady Gaga

ahoj Lady Gaga je moje kamarádka je super dost dobře se obléká
    :-D *8* *16* *8* *10* *7* *5*
    • Re: Lady Gaga

...Ehm...No tak to asi těžko....A navíc co ty smajly
  • Věci s Lady GaGa♥

Ahojky, nevíte o nákym dobrym shopu kde by se prodavali veci Lady GaGa??..Napiste pls jestli mate nakej good tip..=))
  • Lady GaGa

Tak je mě sice už 41 let,ale musím konstatovat,že Lady GaGa je naprosto skvělá zpěvačka a úžasná žena.
  • Paruky Lady GaGa

Ahojky lidičky, hele nevíte někdo o nějakym obchodu, či internetovym obchodu, kde by se daly sehnat paruky Lady GaGa??..Moc jich nemůžu najít, nemáte třeba nákej dobrej tip?... *4* *14* *14*
  • ???

ahojte v LG filmografii je ze hrala ve filmu Shopaholici,ale ja sem ji tam nevidela,koho tam hraje?
    • Re: ???

Ona neni herečka, ona v tom filmu nehraje..Asi tam teda dělá hudbu, ale nejsem si jistá

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit