-
Otras
Ja nechápem prečo ju všetci uznávajú, však kto je na nu zvedavy? Však nič nepriniesla do tejto novodobej hudby.. Pesničky možno má 2-3 dobré, ale videoklipy otras! -
-
Re: Otras
haha ... no tak ty asi neznáš překlad písně pokud si to myslíš! a mimochodem na tom nevidím nic otřesné!
-
-
Cože
Druhá Madonna?? Dotáhne to tak daleko jako ona?? To spíš naopak. Madonna = FUJ, HNUS, DIVNÝ. Lady GaGa = SUPER, ÚŽASNÝ, GENIÁLNÍ. Kdo se mnou souhlasí?? -
-
Re: Cože
No Madonnu radši komentovat nebudu..Možná je no spíš bývala dobrá, ale ted..Nemám ji ráda..Ale Lady Gaga??-->TA JE BESTOVÁÁ!!!!!!!!♥♥♥♥♥ -
-
Re: Re: Cože
Lady je nejlepšííííííííííííí
-
-
-
Bratr??
Prosimvás, nevíte někdo jestli má bratra a jak se jmenuje?? Díky *1* -
-
Re: Bratr??
Podle mě a zdrojů nemá bratra. Má jednu sestru Natali.
-
-
..
Ahojky...já Lady total miluji.. *4* *14* je tu nějaký její fanoušek největší který je s ní ůplně posledlý *15* *14* *14* *7* -
-
Re: ..
TAKY jsem Gagankou upe posedla *14* *14* *14* *14* *14* :D:D *14* *14* *14* *14* *1* *1* *14* *14* *14* -
Podla mna dobre spieva ale oblecenie dost prehana ked sa ukazuje skoro vzdy polonaha . *7* *9* -
Já!!! *4* *3* *3* *3* *4* *4* *4* *4* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ =)))))))!!!!!!!! -
-
Re: Re: ..
to je suprovýýýýýýýýýýýýýý
-
-
-
Alejandro
Já teda nic proti lady G. nic nemám ale nepřijde vám ten její song Alejandro nějaký povědomý? Nevíte někdo kterou písničku si vypůjčila? -
-
Re: Alejandro
Nic si nevypůjčila. GaGa je originál a ne kopie..Mě teda ta písnička žádnou jinou nepřipomíná a je originální..Ale je to tvůj názor.. -
Re: Alejandro
gay parade od eltona johna ! *15*
-
-
Lady Gaga
ahoj Lady Gaga je moje kamarádka je super dost dobře se obléká
:-D *8* *16* *8* *10* *7* *5* -
-
Re: Lady Gaga
...Ehm...No tak to asi těžko....A navíc co ty smajly
-
-
Věci s Lady GaGa♥
Ahojky, nevíte o nákym dobrym shopu kde by se prodavali veci Lady GaGa??..Napiste pls jestli mate nakej good tip..=)) -
Lady GaGa
Tak je mě sice už 41 let,ale musím konstatovat,že Lady GaGa je naprosto skvělá zpěvačka a úžasná žena. -
Paruky Lady GaGa
Ahojky lidičky, hele nevíte někdo o nějakym obchodu, či internetovym obchodu, kde by se daly sehnat paruky Lady GaGa??..Moc jich nemůžu najít, nemáte třeba nákej dobrej tip?... *4* *14* *14* -
???
ahojte v LG filmografii je ze hrala ve filmu Shopaholici,ale ja sem ji tam nevidela,koho tam hraje? -
-
Re: ???
Ona neni herečka, ona v tom filmu nehraje..Asi tam teda dělá hudbu, ale nejsem si jistá
-