-
Re: Škoda
haha ,ty vole uplně máš pravdu ,to spíš ty tvoje tidli didli na housličky je trapné ,chápeš žen jsi uplně jiná genertace a je jiná dobs a my považujeme tvé příspěvky za omezené a hloupé ,a ty zase ty naše ,takže tím nic nedokáeš *9* -
ha ha ha
sorry za chybi v tom co sem napsal ale byla to naka rychlovka *3* ale fakt sem to tak myslel:D -
Re: Re: Re: Re: Re: Gaga
No pokud tě napadlo více věcí, pak je vše v pořádku neměl jsem na msli nic konkrétního.:-) *1* -
Re: Re: Re: Re: Re: Škoda
Pro britney: Já jsem o jaaaj neříkal, že je blbá, že má jiný názor. To je velký rozdíl *4* -
Re: Re: Re: Re: Škoda
Podívej s tebou nemá cenu diskutovat, protože konstruktivní kritika je pro tebe něco, čemu nechceš rozumět. Chápu, že od tebe nemůžu čekat zázraky s tvým omezeným slovníkem. *1* -
tka co tady píšeš tak teda určitě na 3000 pocent *1* -
Re: Re: Re: !!!
Jo,The Fear od Lily jsem viděla,ale už netvrdím,že Gaga kopíruje Aguileru. A Lily Allen nesnášim. A někde jsem nedávno dokonce četla,že prý Christina se opičila po Gaga a ne Gaga po Christině! -
Re: Re: Re: Re: Re: nejlepší
Ale nemusíš hned psát,že je Madonna minulost!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! -
:-*
Je úŽasnáá..ma nadherný písničky..Opovažte se ji někdo nadavat je bezkonkurenční :-* *14* -
Re: Re: Re: Re: Gaga
Nepřijdu,tady jsme přece my ti hloupí a hloupé a ty ten chytrý,tak to rovnou napiš v co???? Mě napadá víc věcí,ale nevím,která je ta,co myslíš. -
No tak to asi posuzovala podle toho,cos tam napsal,ne?(že by dostala doživotí za nekvalitní hudbu) -
Re:
Jo to bude *1* *1*
Ona si je obarvila jenom proto že si ji všichni pletli s Amy Winehouse *4*
A jak bruncka byla lepší *14* -
Dovol, abych ti připoměl, že ty jsi napsal, že jsem hloupý a znáš mě stejně jako já tebe *1* -
Re: Re: Re: Gaga
Zkus chvíli přemýšlet. Možná, že na to přijdeš. *1* *1* -
Ať se vrátí ke svojí původní barvě vlasů, bude sranda... *1*
-
Ať se vrátí ke svojí původní barvě vlasů, bude sranda... *1*
-
Re: Re: Re: Ewa
tady někdo hóódně dobře slyší a hafo dobře vidí žhe??? *16* *16* *16* -
Re: hááha
bych chtěla vidět tebe! -
Re: =O*
přeju vše nej nej nej nej nejlepší k tvým dnešním narozkám...♥♥♥♥pořádně to osalv a zapař....jasan *14* *1* *14* *14* *14* ....jo PS:tvoje písničky sou upa super........ *3* *14* ♥♥ -
=O*
všEchNO nEjlEpšÍ =O***