-
Tyhle nový fotografie jsou nádherný a prej je Lady Gaga nehezká!! :/ moc se mi tady líbí :) *14*
-
přesně, konečně někdo normální
-
Závidím
-
Tak si ji přidej do fanklubu, ne?? ;-)
-
Miluju ji!!upe boží je ♥ ♥ *14* *14*
-
strašně zajímavé!! :P
-
Už mám sehnaný lísky na ArtRAVE: The ARTPOP ball v Praze :-)
*14* *14* *14* *14* -
jn :D
-
Gaga je úžasná, fakt ji miluju, ale jediný co mi přídje trochu úchylný, jsou ti její tanečníci, jako např, v tomhle klipu: https://www.youtube.com/watch?v=niqrrmev4mA ale jinak super :D
-
Pravda!!pěkná moc není ale dobrá kvalita hudby!! *4*
-
ale klip EH EH je pěkně ale pěkně starý!
-
Hele nepomlouvejte se tady navzájem: ty máš GAGA ráda někdo zas ne a proto se tu budete urážet?abyste si dokázali kdo má pravdu?Nevim jestli si to uvědomujete,ale každej má klady a zápory-i slavná LADY GAGA no a?Rozhodně souhlasím,že hezky zpívá,ale taky musím souhlasit s tím,že prostě není dokonalá a nikdy bych jí za vzor nechtěla!!!Zkuste o tom přemýšlet takto...
-
Hele já nejsem její fanoušek,ale nepomlouvej jí...každej má jinej názor-někomu se líbí a někdo jí nesnáší a co?Proto se tu budete urážet?
-
No,ono sem chodí aby jí pomlouvaly,já mám ráda její písničky..jí zastolik ne,ale rozhodne ji nebudu pomlouvat...
-
No já nevím,taky nejseem fanoušek Lady Gaga,ale rozhodně jí nějak nepomlouvám,jen říkám,že kdyby se začala chovat víc normálně, bylo by to lepší,protože ona umí zpívat...
-
U ní je ale těžký soudit,dělá tohle všechno,ale vážně hezky zpívá...
-
No třeba mně se zdá,že se nemá hodnotit vzhled..já u ní hodnotím zpěv a chování,dá to rozum:ona není normální,když se vysleče kde jí napadne!
-
Lady Gaga zpívá vážně dobře a je i hezká,no byla by kdyby ze sebe nadělala krávu,navyslíkala se kde jí napadne a tak...Když jsem viděla její klip písničky EH EH.. myslela jsem si,že už přišla k rozumu,ale pok jsem se koukla na její nejnovější klip a usoudila jsem,že ta se prostě nezmění!!!
-
Jako dobře Gaga není pěkná a to fakt není /někdy/(to někdy myslím tak že je někdy hezká např:LOVE GAME,POKER FACE atd.) ale já hodnotím zpěv a její nadání ne jak vypadá!! *4*
-
proč doprčic všichni hodnotí vzhled a ne jak pracuje zpívá atd. /už jsem to psala i u Avril Lavigne/ *9*