-
no tak se na ni nedívej!!
-
ŠÍLENÁÁ!!!
nesnáším ji -
je originální *4*
-
všechno jsou to dobré zpěvačky, ale GaGa je u mě na 1.místě...:)
-
je origoš
-
ano uplne boziii *14*
-
<3 Lady GaGa je božííííí <3
-
nejsem tvoje mala přišerka nebo jak. ale si wow !!! mam tvůj obdiv (y) kdo Hejtuje ty ho povzbudiš si moc !! moc sem si te za to oblibila napriklad si podpořila 1D,JB atd.. :) mam te rrrráda Stefani :)
-
no přesně
-
A jak to myslíš??
-
proč to sem píšeš?a když se ti nekdo nelibi nemyslim ted Lady Gaga tak co o nem mluvis,pises a tak kdyz se ti nelibi tak se na ni nedivej!
-
ta Faninka-Avril Lavigne je opravdu blbá..když nemá ráda nějakého hudebníka nebo někoho nemyslim ted gagu tak proc vubec klika na jeji jmeno!!a pise blbe komentare?!!!! *1*
-
ta Faninka-Avril Lavigne je opravdu blbá..když nemá ráda nějakého hudebníka nebo někoho nemyslim ted gagu tak proc vubec klika na jeji jmeno!!a pise blbe komentare?!
-
Některé příspěvky opravdu nechápu!! co sem lezete když ji nemáte rádi. Opravdu demence, stále navštěvovat stránku jen abych napsala negativní koment. Se zamyslete!!!!!!!!
-
No tak nenaštěvuj tuhle tu stránku když GAGU nesnášíš nwm proč se na GAGU díváš když ji nesnášíš a s Avril se nepotentuj
-
Lady Gaga jinak není az tak spatná zpevacka, nejvíc se mi od ní líbí písnicka Dance In The Dark
-
jó ty, co nevíš, jak se píšou smajlíci -_-
-
já!
-
Ano.já*3*
-
Haló najde se tady z té debilní populace aspoň jeden normální člověk????????