Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Lady Gaga

Ja si myslím,že Lady Gaga najlepšie spieva zo všetkých spevačiek žiadna nemá taký dobrý hlas pri speve.Alejandro a Telephone THE BEST. *4* *3*
    • Bestýý

Lady gaga Prostě UPA NEJJKÝÝ *15* *1* *14* *14* Alechandroo =D miluju *14* prostě nejj než nějáká Miley no prostě gaga upa nej
      • THE BÉST

Lady Gaga je tiež lepšia speváčka než Britney Spears.Tá na Lady Gaga jednoducho nemá. *4* *3* *3*
  • zuzanka666

LG

Je nejlepší.Nikdy se mi nepřestane líbit Bad Romance *1*
    • Re: LG

MĚ ZASE POKER FACE. *3* .VÁŠ 101.LETÝ DIVOKÝ OBOJETNÍK. THE END.
  • LADY GAGA

Tiež pesnička Telephone je perfektná,klip.Lady Gaga inak nevyzerá podla mna zas tak zle. *4* *3* *5*
  • gemini32

Tapeta

Lidi nemáte nějáký cool obrázek Lady Gagy na tapetu v rozlišení 1920x1200(a podobné kolem těch 1900x1200) ... chcu nějáký ale ty co jsou tu v tapetách zrovna ne ... pokud možno nějáký tmavší ... fakt ... kdyby jste něco našli prosím pošlete mi to na email ( gemini32@seznam.cz) díky *3* *7* *7* *7* *9* *7* *7*
  • Anketa

http://diskuze.libimseti.cz/kdo-je- lepsi-905756?SID&uid=0cfcb2d682d80a 2d7a763d319189b1c5
  • přehnané oblečení

podle mě lady gaga zpívá a tančí dobře, mám ji ráda, akorát se mi někdy nelíbí to její oblečení a některé z těch pohybů, no, zpívat třeba jen ve spodním prádle...no bych asi neudělala, jinak se mi lady gaga líbí, no, svůj názor jsem řekla, doufám, že mi nezačnete nadávat
  • ilovehorses

Jméno

Jak se jmenuje Lady GaGa ve skutečnosti??
    • gemini32

Re: Jméno

máš to v životopise *3*
      Stefani Joanne Angelina Germanotta *14*
  • LADY GAGA

Alejandro je perfektná pesnička od Lady Gaga aj klip sa mi velmi páči,dobrý. *4* *3*
  • gemini32

:(

Lidi ja jsem uplne zoufala :(:( nevim jak mam rodice prekecat naten koncert :(:(:( strasne moc tam chcu ale oni ne a ne povolit ... *9* *9* *9* *9* *9*
    • heath.4ever

Re: :(

sbal se a vyraž ;))
      • Tereza

Re: Re: :(

To seš celej ty:D nedělej mi tu ostudu:D
        • nataly-fans

Re: Re: Re: :(

Sklapni *10*
    • nataly-fans

Re: :(

Já se jich zeptám ale určo mně tam pustí jak ví že jsem s Lady posedlá *4* *14* telephone poslouchám furt dokola *14*
  • dobrá zpěvačka

já mám sice ráda metal,třeba rammstein,metallica,iron maiden a pop vůbec neposlouchám....ale lady je vyjímka!!její hudba a vystupování je origo a neokoukané,její hudba vás hned nakopne a dostane do nálady,zkrátka=je to perla mezi popovými hudebníky *3* *4* *14* *14* *14* *3* *4*
    • Re: dobrá zpěvačka

přesně!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *4* *4* *4* *4*♥♥♥♥♥
    • Re: dobrá zpěvačka

HEE NEWÍTE JESTLI LADY GAGA KOUŘÍ???
      • terik11

Re: Re: dobrá zpěvačka

Kouřila, ale kvůli tomu, že jí to ničilo hlasicky přestala. Občas na koncertě si zapalí myslím, že při Alajandru (kvůli show)
        • Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

co by holka neudělala pro příjem z reklamy od tabákové firmy *1*
          • Re: Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

hele nech si to! Lady Gaga je fakt ÚÚÚÚÚÚÚÚŽASNÁ měla jsem možnost získat lístky zdarma na lady gaga ale nevišlo mi to! Neví někdo jestli na nějakym programu bude ten koncer(je jedno jestli žiě nebo...neživě) plsky kdyby ste věděli tak napište *3*
        • Re: Re: Re: dobrá zpěvačka

Tojono..Občas si prostě zapálí to psali
      • Re: Re: dobrá zpěvačka

No já bych řekla jo, ale možná ne často..tak občas..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit