-
Alejandro
Tak co lidi?..Viděli ste už její videoklip Alejandro,který dneska (neni to dlouho) vyšel?.. *4* *4* *4* *14* *14* ♥♥♥..Je skvělej,fakt bomba,a docela šok jako.. *4* *4* Mě se líbí, je ale takovej hodně tmavej,pomalej,..chvílema se to tam rozjede ale prostě telephone vede.. *4* *4* Jinak prostě fakt mazec!! Jako ten kdo vidí klip je mu hned jasný že náká selena nebo miley na ní prostě nemaj!..a to at už se podívaj na telephone, bad romance,paparazzi,..Prostě LADY GAGA je NEJ!!!!♥♥ Jako nevim jak tady Někdo může napsat že Selena je lepší!! možná pro něj!! ale jako s Gagou se asi těžko bude srovnávat!! jak s hlasem, tak s klipama!!!...xDDDD...Např. (ted nic proti) ale v klipu naturally se tam jen tk vrtí za to gaga to má propracovanější a zajmavější a víc se tam toho děje..a jestli se cyrusová chtěla podobat Lady GaGa, tak to se jí fakt nepovedlo, páč Gagu prostě nesmete!! prej: strčila Gagu do kapsy!..xDDD No tak to asíí těžkoo..a tenhle klip je toho důůkazem.. *3* *4* *4* *4* *4* Jj fanoušci Seleny a Miley budou mít na tohle za chvíli komentáře možná, ale každý má právo na svůj vlastní názor, tak zatim *4* -
-
Re: Alejandro
Ej ... čekala jsem až konečně to zapnou :D a taky jsem byla mezi prvníma co to zapli :D:D:D ... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
lady gaga
lady gaga is T *7* R *5* A *8* P *1* N *5* A *9* JO SELENKA JE LEPSI -
-
Re: lady gaga
každýmu se líbí něco jinýho,ale je fakt, že selena gomez má k lady gaga hodně daleko!!!! Lday gaga je královna popu,zato Selena ne... A vůbec... -
*8* Mě jako velké fanynce Lady Gaga nevadí že dělá šílenosti ale právě za to ji zbožnůju *15* *15* *15* a určo nejsem sama ... -
-
Re: Re: lady gaga
Tak to OPRAVDU nejsi!!..Přidávám se, protože jsem taky její velká fanynka♥♥♥♥... *14* *14* *3* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: lady gaga
Já taky :D A nevím proč dětičky :( Mě je dvanáct a snad ňáký dítě nejsem :D *8*
no dobře. Možná ale jen trošilililinku :) -
-
Re: Re: Re: Re: lady gaga
já sem obrovska fanynka LADY GAGA a nikdo nebude rikat ze selena gomez je nej je to maly dite a velka ubozacka zejo lidi *14* *14* *14* *5*
-
-
-
Tojo, to byl dost dobrej vtip že Selena Gomez nebo jak se ta trapka píše je lepší než Lady Gaga ?? :D aháá ;D tak to musí bejt asi někdo hlucho, slepo, němej a úplně blbej když tuto vypustí z huby.. =P . Ty dvě se absolutně nemůžou srovnávat prosimvás ! To možná tak pro ty 11-12 dětičky no... -
-
Dokonale řečený!..=))Souhlas.. *4* *3* *4* -
Lady GaGa je dáma zato ona, ona je ještě dítě . *13* -
-
Re: Re: Re: Re: lady gaga
pravda... *14*
-
-
-
-
xDD...To mě celkem pobavilo..!! xDDD No tak to možná PRO TEBE! -
-
nejlepší je že někdo píše že je někdo trapnej a sám píše: Lady GaGa IS......to mě pobavilo *15* *15* *15* *1* *1* *1* *3*
-
-
-
Lady Gaga
Lady Gaga je fakt dobrá. Ty Madonny a podobně se můžou jít celkem zahrabat. Myslím že LG míří veeeelmi daleko. Životopis LG je napsaný dobře, komu se nelíbí, tak ať nekomentuje a napíše raději svojí verzi. Na rozdíl od mnoha dalších známých zpěvaček si dokáže LG sama ze sebe udělat srandu ;-) PS:Lady Gaga Outer Space na Youtube.com.... hezký den všem. *4* -
Lady GaGa 'to cover Depeche Mode'
http://www.depechemode.cz/aktualita /lady-gaga-hodla-znasilnit-people-a re-people/ Bože, Bože, do čeho jsi to duši dal? *1* -
-
Re: Lady GaGa 'to cover Depeche Mode'
No to bude super *8* *16* -
-
Re: Re: Lady GaGa 'to cover Depeche Mode'
http://www.side-line.com/news_comme nts.php?id=44667_0_2_0_C
Lady Gaga ve skutečnosti. Opravdu se vám líbí jako žena? *9*
-
-
-
nemusim ju
Mmmmm...uznáwam ze má pár peciek(2) *15* ale inak je nemusím...klobuk dole odomna dostala ked som si vypocula piesen lovegame remix na ktorej spolupracovala z Marilynom Mansonom a aj to bolo na celej piesni dobré ked spieval on... *5* *5* takzé...zlom ves lady G -
vzkaz
musite se tady hadat jak maly deti? -
předskokan
Předskokana na koncertě bude nejspíš dělat Jason Derulo..bere ho s sebou na 1. část konertu, tak ho prej možná veme i sem. *4* *3* -
koncert
Tohle me fakt nebavi,ja se hadat nechci. Ja dosel domluv sraz na koncert a ne se hadat. Ono je asi spatne bejt natesenej -
koncert
Sraz na kocertu lady gaga? *16* -
-
Re: koncert
mi jedeme na koncert jede nas 8 už se těšíme dva kluci a sest holek. tak se mozna potkame. 774 922 594 *3* -
-
Re: Re: koncert
Je to na tobe, ale jemu bych cislo nedavala kdyz ani netusis kdo to je..Podle komentu je to peknej kreten ale jak chces je to na tobe.. -
-
Re: Re: Re: koncert
je moc dekuju,to sem si dfakt nezaslouzil. Jeste od nejaky neregistrovany embecila. Na zkurveny komentare zkurveny odpovedi. Sebou nenecham hazet jak s kusem hadru. Nemusi se niceho bat, ze dava cislo. Na koncerte se jde bavit a ne myslet na hlupaky
-
-
napis m ido vzkazu. Nebo bych je tady pozabijel -
-
TY TAK!!.. *1* OMG
-
-
-
s tebou ? nikdy !!! *15* -
-
tak to sme natom stejne.S dementama nikam -
-
Chováš se jak největší primitiv!! Nechces mit spory s dalsima tak delas jakoby se te to netykalo!! takova ubohost!!! OMG!!!navic ty ses ten kdo se ptal kdo by s nim sel na koncert!!! ty podle tebe "dementi" se te vubec na nic takovyho neptali jestli bys "ty" s nima nekam sel!!! o tebe se tady nikdo netrhá tak bud v klidu jo?!!!!!..xDDDD *1* Vetsiho inteligenta svět neviděl!!! xDD -
Problém je že to bylo na tebe trapáku! di se bodnout sám seš magor..
-
-
-
Bože ty seš nervní...Jako sorry ale tohle je fakt už hrozný..Bože tak když se nikdo NEHLÁSÍ, tak asi NECHCE!! a buchví co seš zač,se mi nezdas..podle toho jak se chovas
-
-
Ubohost.
Docela mě dostal videoklip Miley Cyrus, nevim jestli ste ho viděly k písničce can´t be tamed , ale jako je to ubohá nabodobenina Lady Gaga... jako nevim jestli si ta holka myslí že může bejt jako ona.. ale docela mě to nas****...Málá holka co si hraje na paní nápadů jako je Lady Gaga . *13* -
-
Re: Ubohost.
Přesně!!! Naprostá pravda!! Moje slova tohle!!..Je jednoduchý po někom nápady zkopírovat,ale těžký je je vymyslet!!..Mileyna se samozřejmě prostě MUSÍ OPIČIT!!! *16* *16* *8* *5* taky mě pěkně namíchla timhle!!! *16* Je to kráva fkt twl..ona měla svuj styl a ted ho uz nema protoze se z ni stala kopirka..fakt najednou GaGu jaždá druhá kopíruje!! (zpěvčky,..) Ona přijde s něčim novym a ostatní její nápady hned kopírujou aby byly stejně IN..!!! *16* -
-
Re: Re: Ubohost.
Asi tak no, Gaga má jednu výhodu že se u mí ukazovat a má taky co ukazovat . Zato tadleta 17letá holka si myslim že má ještě dost času, ale hlavně nato aby si vymýšlela videoklipy který budou odpovídající jejímu věku proboha. Mohla by mít svojí úroveň . -
Re: Re: Ubohost.
to chce klid originál je jenom jeden *FOREVER* *4* *4* *4* -
-
Re: Re: Re: Ubohost.
Přesně♥♥♥ *3* *14* *4* *14* *4* *4* *14*
-
-
-