Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2270 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jeejda

me se gaga libi ae vypada jak strasidloo :P *1* *1*
  • sweet.anne

Lady Gaga

Chtěla bych na ten její koncert strašně jít.. Ale je to moc drahý. Škoda. :-/
    • Re: Lady Gaga

GAGA SI FAJN A MAS PEKNE PESNICKY A PREMAN SI FAJN SPIEVACKA?PA *14* A ESTE AKO ANIEL? *4*
      • Re: Re: Lady Gaga

andel vypada spis jako zjev a jeji vkus mno radsi se poblit a ma furt jen paruky ma ubec naky vlasy?:
        *3* *5* *8*
  • ♥♥♥♥GaGa I LOVE!!!♥♥♥♥

Ahojky,tak co už máte někdo to CDčko Lady GaGy The Remix??..♥♥ *4* *14* *14* Je faktis supeer!!!♥♥..Sem mocky ráda že ho už konečně mám!! skvělýý!!..♥♥♥ Lady Gaga opět nezklamala♥♥..Nejlepšíí jee!!♥♥ I LOVE!!..♥♥♥ Ted eště si koupit tu flashku Lady GaGa, pak lístky na koncert které budou už dnes!!♥♥♥.. *14* *14* *4* Jo a mimochodem máte už někdo lístky?? a tu flasku??..
  • Někdo z Vysočiny kdo určo pavlí na LG????

J e tu někdo z Vysočiny, kdo na Lady Gagu určitě pojede??? :) *1* *1* *1*
    • humanic

Re: Někdo z Vysočiny kdo určo pavlí na LG????

jo,já na GaGu jedu 100% už mám i penízky,tak jenom čekám na pondělí *1* *3*
      • Re: Re: Někdo z Vysočiny kdo určo pavlí na LG????

jj to já taky čekám na pondělí!!.. *14* *14* *3* *4* se nemůžu dočkat!!.. *14* *14* *14* *14* *4* tyjo až v listopadu *9* ..ale i tak!!...si klidně počkáme!! hlavně že přijede do prahy a lístky se daj kupovat už v pondělí!!..pro naší GaGu cokoli♥♥..!!.. *3* *4* *14* *14* *4*
  • už s enemuzu dockat!

Vstupenky na Lady Gagu budpu stát od 1 390 2 590 kč .. takže jdou docela v cajku :), Už se nemůžu dočkat, na lady určitě jedu :d.. To bude pařba!! :D.. i love jii! :D.. *14* *14* Ale lístky si budu kupovat až na začátku listopadu:), kamarád dělá ve firme kde se prodávají, tak ví, že už jsou třeba o polovičku levnější tak to bude cajk :)
    • Re: už s enemuzu dockat!

to jo no.. *4* *14* *14* já též!..stopro pujdu!!! *4* *3* *14* *14* ..hej ale jakto??..se prodavaj listky uz od 10. kvetna..
      • Re: Re: už s enemuzu dockat!

tak víš co, potřebujou si vydělat co nejvíc :).. já si je koupím az budou teda levnější :) *3*
  • Koncert

Lady Gaga tady bude 17. listopadu v pražské O2 areně.
    "Vstupenky budou stát 1 390 až 2 590 korun.

VIZ: http://kultura.idnes.cz/provokaterk a-lady-gaga-zamiri-v-listopadu-do-p rahy-fwh-/hudba.asp?c=A100503_11454 2_hudba_jaz

ale předpokládám že už to víte..........
    • Re: Koncert

jo o tom vim!!.. *3* *4* *4* *14* *14* ♥♥♥..fakt super!!♥♥ sem moc rada ze sem prijede♥♥!!
    • Re: Koncert

To je cena vstupenky pro Lady Gagu? Není to nějak málo za to co předvádí? *7*
      • Re: Re: Koncert

Je to malo,za to co predvadi tk od 2-do 5tisic *1* *1*
        • Re: Re: Re: Koncert

A ty peníze dostane každý návštěvník koncertu? *7* Tak to tam budou jen z Jedličkova ústavu *1*
      • beast

Re: Re: Koncert

kdyz ti vadi cenna tak si zajdi na U2 tam si za listek zaplatis pet tisic
        • Re: Re: Re: Koncert

Myslím, že jsi ho nepochopil, ale asi neočekával, že by ho spoluchač téhle zpěvačky mohl pochopit *1*
  • PRO všechny, kteří si myslí, že je Lady Gaga lesba !

Je to z článek z února :

Lady Gaga se konečně pžiznala, a v rozhovoru pro E! onnline řekla ským spí:

Překlad z videa: ,,Nejsem lesba, nedělám grupáč a nespím s klukama, kteří mě doprovází tančením...Ou vlastně s jedním spím, a to s --- ( jeho jménu jsem nerozuměl :( ale video ho ukazuje, je to ten těch tří kluku jak s Lady Gagou tancují a je to ten běloch pak jsou tam jed dva ,,černoši",snad jméno pak doplníte :) ) a to už přes rok. ....
  • .

v bravu nebo kde bylo napsaný že je Lady těžce nemocná
    • Re: .

A co je to za nemoc, kromě nedostatku vkusu? *1*
      • Re: Re: .

??..trochu víc trapný nemyslíš??!!..co se týče vkusu tak to je jedna z věcí co má fakt pod kontrolou!!! její vkus je super!! chtěla bych vidět ten tvůj!! jestli jí hodláš pomlouvat, a vymýšlet si o ní kecy jako to dělaj ostatní co jí nemaj rádi a tak jí pomlouvaj a nebo jí záviděj,..(proč byste to jinak dělali jinej důvod k tomu neni!!) tak sem nelezte!!..nás vaše kecy fkt nezajímaj!!..tak sem laskavě nelezte když ji chcete tady jen pomlouvat!!..Tohle si totiž ona nezaslouží!! Dejte jí už všichni pokoj!! je skvělá, má talent,a vy zaávidilci co jí asi nepřejete ji hnusně pomlouváte!!..řikejte to třeba na stránkách někoho, ke komu by to pasovalo!!
        • Re: Re: Re: .

Ale já jí nezávidím vůbec nic. Jen se mi nelíbí její hudba, styl a vystupování. Je to jen můj subjektivní názor. *5*
    • Re: .

no to presne sem cetla..=((
  • estela

její imitátor Derrick Barry..

..je best !!!!!!!!!!!!!! *15*
    • Re: její imitátor Derrick Barry..

presne!!! *4* *4* *14* *14* *14*
  • ♥♥L.G.♥♥

Seš jednička Gago!!♥♥♥=))):-*** *14* *3* *14* MILUJUU TĚ!!!♥♥I LOVE YOU SO MUTCH♥♥♥!!! *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit