Přejít na výpis diskuzí

Lady Gaga

OSOBNOST 15.10.2010 
2269 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • !!!!

Já si myslím že Lady GaGa chce napodobit Katy Perry...Katy Perry tu byla první se svým stylem a teĎ Lady GaGa to hned musí mít taky!! *9*
    • veronnyka

Re: !!!!

cože?? vždyť sou obě uplně jiný?? po španě vidím a slyším???
  • wozear

gagagagagaga

no lidi tak sme si kazdej uz rekli dost svyho nazoru ne?a ty co ji chctej pomlouvat a pospinovat tak at si dou treba do svyho fanklubu a tam at si drbouu jak chtej ale tady uz ne co stoho mate?vy snad nepochopite co je to fanklub ste natvrdli? *9*
    • Re: gagagagagaga

já sem jenom bránila sebe a ostatní to co jí to nadávali se do nás pouštěli
  • maia.xx

Obdivovatelka

Fakt obdivuju že vydrží v tý paruce tak dlouhoxD
    Jinak má suprový písničky:-)
  • bye bye beautiful

navzdy uz vas opoustim ptz tady to nema hlavu ani patu ... se v tom uz neda vyznat ... xD .. pobavil sem se .. vyjadril svuj nazor a propagoval svuj nazor dal uz je to na vas jestli s toho vyrostete tak vam drzim palce a cest ne *1*
    • veronnyka

Re: bye bye beautiful

tak jako já bych potřebovala trochu vyrůst ale leda tak do výšky, ale kecat si do hudby nenechám
    • Re: bye bye beautiful

s pánem bohem a už tě na kolenou prosím nevracej se už NIKDY!!!!!!!!!!!!!!!
  • x.Fajn Roba.x

*5* Jou Jou další nadějná spěvačka,a její originální nápad je na místě ,jen tak dál je to borkyně *5*
  • ..

ted nebudu resit hudbu..me by zajimalo jestli ty vlasy jsou pravy,vypadaji jako spatne ucesana paruka..a taky nevim proc nosi obleceni s prisernyma ramenima vycpavkama..dela to z ni chlapa. a ten tanec..hruza..spis pozy poskladany za sebou
    • Re: ..

jo tak ty seš ten typ co hned vidi na člověku to nejhorší a musí to okomentovat že?
  • Lady GAGA

To sem si myslel ze mimozemstani neexistujou *7* a toto je zivy dukaz ze ano .. (nebudu hodnotit hudbu .. ta uz je sama za sebe strasna ... kalkulacka od zacatku do konce) , v tom poker neco ... vypada jak postava z Terminatora .. xD ... videl sem , nechapal sem -> smichy sem se posral ... *1* a nejvetsi prdel je ta ze tu nejaka borka pise kazdemu negativnimu komentari celkem dsot slaby ster (takle bych to ani nenazyval) .... takze nechapu jak nekdo tuhle hroznou umelou hudbu se zpevackou co zpiva jak pres pocitac muze poslouchat ... *9*
    • Re: Lady GAGA

co takle zalozit anti stranky *5*
      • Re: Re: Lady GAGA

no nevím kdo by tam lezl
    • Re: Lady GAGA

*1* pravda ..
  • novy vlasy..

hej normalne videli ste lady gaga s tema kratkyma vlasama?? normalne ona se nechala ostrihat....a teda nic moc predtim semi libila vic... *7*
    • katuska162

Re: novy vlasy..

juj! taky sem to viděla na youtube. je docela hustá!! ale fakt nwm kdy se mi líbila víc... *7* jako ted jí to sluší a přetim slušelo taky...dyš ona má pořád něco na hlavě nebo nějakej střeštěnej účes... *15* ale jinak je fakt SUPEEER lady GaGa 4ewer!! *1*
  • wozear

ha ha ha

sorry za chybi v tom co sem napsal ale byla to naka rychlovka *3* ale fakt sem to tak myslel:D
    • Lady Gaga je super!

Já si myslím, že Lady Gaga je super, má dobrej styl a nechápu proč sem lezete když se vám nelíbí. *16*
      Jste trapní, Lady Gaga je dobrá *14*
  • :-*

Je úŽasnáá..ma nadherný písničky..Opovažte se ji někdo nadavat je bezkonkurenční :-* *14*
    • Re: :-*

mas naprostou pravdu *1* *5* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit