Přejít na výpis diskuzí

Christina Klein

OSOBNOST 31.12.2006 
82 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • HEY!!!

mno jako ja newim proc sem ten co neposloucha lafee vubec leze?? *8*
    asi trochu na hlavu ne *7*
    a vo jinak jak se tu mate???xD
    co tu probirate??? :D
  • neo_ap
    Tak jsme se dočkali. Nevím jak správně formulovat můj názor na nové album Frei. Asi takhle: Hrůza!!! Co to je? To není ani pop, ani rok. Nějaký mix ničeho. Však on obal alba napoví, že je něco špatně. Teď vážně.
    Čekal jsem, že když LaFee přijde o kapelu, už to nebude ono. Ale tohle jsem nečekal. Věřím, že album, potažmo směr, kterým se odhodlala jít, si fanoušky najde. Ale já mezi nimi nebudu. *9* *11* *9*
  • LAFEE

Ahojk lidi LaFee neboli Christina Klein je prostě užasná!!!!! *14* *14* *14* *14* *4*
  • LaFee

Já neposlouchám nic než hip hop.G-unit,Eminem,Notorious B.I.G. to je moje ale LaFee uplně změnila můj pohled na rock.Stále ho moc nemusim ale Lafee je jediná "nehip hop" od koho mám v mobilu tracky...to zpívání jí de,těšim se na koncert v ČR.
  • LaFee

Na internetu se objevil další poslech CD Shut Up. Zatím jsou to nejdelší ukázky http://www.bild.de/BILD/unterhaltun g/musik/2008/06/20/lafee/singt-jetz
    t-auf-englisch,geo=4902110.html *4* *4*
  • terezice

LaFee je nej

LaFee je super zpěvačka *14*
    Miluju její hlas,písničky a její drzost *1*
  • acdz24

kapela

Pro všechny fanoušky mám novinku. Teda pro ty co to neví..Kapela Lafee ji opustila a Lafee samozřejmě pokračuje dál a bez nich a chce se věnovat spíš popové muzice... *9* *8*
    • sandy.velson

Re: kapela

Neee, pop neeeee :(
      • acdz24

Re: Re: kapela

Doufám, že z toho popu sejde!! Četla jsem to na jednom blogu v odkazech (ale už nevim kterym)prý to napsal kytarista z kapely na jednom fóru.... *9*
        • acdz24

Re: Re: Re: kapela

jo mám to..nakonec to bylo jinde *15*
          lafee.lafee.sblog.cz
          článek "Skupina opustila LaFee" *9*
          • neo_ap

Re: Re: Re: Re: kapela

Tak to je opravdu škoda. *9* Doufám, že to nakonec dobře dopadne, a Christin nás mile překvapí. *4*
  • !!!

Lafee prý připravuje nové CD a mělo by vyjít na podzim.... a samozřejmě bude rockové!!
    • neo_ap

Re: !!!

No sláva. Možná až na přelomu roku, jak bylo zvykem, ale i tak se nemohu dočkat. Jsem moc zvědav, jak jí to samotné jde. *4*
  • lENKA

OK.mÁ oblíbená zpěvačka. *1* *1*
  • Časopis SCORe stojí pouhých 199 Kč .

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit