-
na živo je stějně skvělá jako ve filmech...
S Paní Lenkou jsem měla možnost se setkat i osobně...Sice né tak jak bych si přála,ale i přesto..Navštívila jistý podnik ve,kterém pracuji.. I když tam zrovna byla fronta jak blázen Lenka mezi těma všema zářila :) Moc děkuji za autogram a přeji ještě mnoho dalších úspěchů v životě :) *4* -
diskuse.
Lenko porovnával jsem fotky řekl bych že jste podobná Jitce Čvančarové jste jako sestry. -
-
Re: diskuse.
mě přijde spíše podobná Libušce Šáfránkové :)
-
-
vtipné, sexy, ze života..
Paní Lenko,
měla jsem konečně možnost vidět Ženy v pokušení. Líbíte se mi ve všech rolích, ale tahle je naprosto dokonalá!! Život se má ne přežít, ale užít. Vám to přeju dvojnásob nejen u filmu, ale především v osobním životě. A nezapomeňte, ZÁVIST SI MUSÍTE ZASLOUŽIT *3* . Pěkný den
Tamara -
narozeniny
Milá Lenko
Všechno nejlepší k narozeninám
přání hodně štěstí,zdraví.
*4* *4* *4* *4* *4* -
múza
Při sledování Žen v pokušení jsem se nemohl nezamilovat do Lenky Vlasákové. Půvabná, okouzlující, zranitelná i bojovnice, milující i nelítostná, naivní i sebevědomá, inteligentní a neodolatelná. Opravdu to hrála? Za takovou šel bych světa kraj... *14* -
Chvála
Paní Vlasáková je krásná,éterická a obohacující žena...má své kouzlo,které ji dělá neopakovatelnou.Přeju ji krásné role a těším se na další snímek s ní *4* -
Po čem touží ženy
Paní Vlasáková! V "Po čem touží ženy" jste naprosto perfektní a Vaše krása se tam snoubí s chytrostí a s duševním charisma. Škoda, že jste vdaná nebo zadaná!O takovou ženu bych hned usiloval. Já 43 svobodný, profesionální hasič -
Spolužáci
Ahoj, Lenko.
Jukni, PROSÍM, někdy, taky na stránky spolužáků (Chvaly-8B)
Jiří PROCHÁZKA *14* -
Je nádherná...
Lenka Vlasáková je nádherná a kdo si myslí, že ne, tak nic neví o pravé ženské kráse a ať se jde radši podívat na film Ženy v pokušení...tam svedla i Vojtu Dyka a Romana Zacha, tahle herečka má úžasné charizma a oduševnělou krásu...vy, ženy, co sem píšete závistivé e-maily *16*, raději udělejte něco samy se sebou, aby jste měly taky šanci u takových chlapů jako je Dolanský a spol. *14* *1* A Lence přeju hodně krásných rolí a rodinnou pohodu *4* -
fajn
Lenka je moc dobrá herečka její manžel taktéž. -
-
Re: fajn
já jsem jednou chodila s jejím manželem Janem Dolanským je mi 31 let a studovala jsem s ním na základní škole s pzdravem Anna Prokopová -
-
Re: Re: fajn
Její dcera zase pro změnu chodí do naší školy.. Je též moc hezká! *14*
-
-