-
Dbej trochu o sebe!!!
Lenko, podívej se někdy do zrcadla a pokus se se sebou něco udělat. Vždyť jsi žena, tak o sebe aspoň trochu dbej. -
-
Re: Dbej trochu o sebe!!!
Souhlasím, pokud nebudeš o sebe ani trochu dbát, Honzík ti uteče. *13*
-
-
Lenka je asexuální
Vlasáková je pro mě jako pro muže naprosto nezajímavá. Je dost nehezká, nemá žádnou jiskru, zkrátka je naprosto asexuální. Nechápu, že se někomu může líbit. Rozhodně ovšem ne normálním mladým mužům. -
-
Re: Lenka je asexuální
Naprosto přesné a výstižné.
-
-
Lenka
Začínám na Lenku měnit názor.Myslím si,že je opravdu milá a sympatická herečka.Dřív jsem taky patřila k těm,kteří ji neměli rádi kvůli Honzovi(protože ON je jedinečnej) ,ale pak mi došlo,že je to blbost.Mají se rádi,tak proč taková závist *7*Vzpamatujte se lidi kurňa!Lence a Honzovi přeju hodně úspěchů a zdravý miminko *3* -
diskuse.
Lenko porovnával jsem fotky řekl bych že jste podobná Jitce Čvančarové jste jako sestry. -
-
Re: diskuse.
mě přijde spíše podobná Libušce Šáfránkové :)
-
-
Je nádherná...
Lenka Vlasáková je nádherná a kdo si myslí, že ne, tak nic neví o pravé ženské kráse a ať se jde radši podívat na film Ženy v pokušení...tam svedla i Vojtu Dyka a Romana Zacha, tahle herečka má úžasné charizma a oduševnělou krásu...vy, ženy, co sem píšete závistivé e-maily *16*, raději udělejte něco samy se sebou, aby jste měly taky šanci u takových chlapů jako je Dolanský a spol. *14* *1* A Lence přeju hodně krásných rolí a rodinnou pohodu *4* -
múza
Při sledování Žen v pokušení jsem se nemohl nezamilovat do Lenky Vlasákové. Půvabná, okouzlující, zranitelná i bojovnice, milující i nelítostná, naivní i sebevědomá, inteligentní a neodolatelná. Opravdu to hrála? Za takovou šel bych světa kraj... *14* -
Spolužáci
Ahoj, Lenko.
Jukni, PROSÍM, někdy, taky na stránky spolužáků (Chvaly-8B)
Jiří PROCHÁZKA *14* -
vtipné, sexy, ze života..
Paní Lenko,
měla jsem konečně možnost vidět Ženy v pokušení. Líbíte se mi ve všech rolích, ale tahle je naprosto dokonalá!! Život se má ne přežít, ale užít. Vám to přeju dvojnásob nejen u filmu, ale především v osobním životě. A nezapomeňte, ZÁVIST SI MUSÍTE ZASLOUŽIT *3* . Pěkný den
Tamara -
Chvála
Paní Vlasáková je krásná,éterická a obohacující žena...má své kouzlo,které ji dělá neopakovatelnou.Přeju ji krásné role a těším se na další snímek s ní *4* -
Přání.
Lenko přeji ti k tvým narozkám hodně zdravíčka štěstíčka a rodinné pohody pozdravuj doma Honzu ladí vám to a moc vám fandím Vojta.