-
on je tak boží měl by chodit s oliviou holt *14* *14* *14* *14*
-
je bozi :**
-
je pěkný *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
je pekny *14* *14* *14* *14* *14*
-
je sexy
-
ja s tebou suhlasim. pisat to v cestine. a este k tomu leovi howardovi do USA? a stejne to necita . vad keby to cital tak by nam odpovdal
-
Jděte všichi do pr.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
je to super kluk a nejlepší karatista,dostal hlavní roli v nakopni to, která na něj hodně dobře padá *2*
-
preboha vy ste hl*up* vy si naozaj myslite ze on to cita a to nehovorim ze pisete v cestine aj ked je z USA. a ked chcete pisat anglicki tak si to vyhladajte v google prekladac alebo v slovniku
-
You are sexy *3*
-
*1* *1* *1* really? *1*
-
Dej si pohov pindo
-
leo hello hav are you Iam you bik faninka I love you and i am in you and of olivine vstach you veri much and I wish the film to kick you veri much cmuk send you kiss and you girlfriend olivia is nice and its like faninka It also *14* *7* *12* *8*
-
Olivia mužeš si trhnovt nohov aj mi chceme mat Lea
-
Hi Leo. I am a very big fan of yours i love you and Oliviju give away the odher girls and come to me after the way i have forten years old and my name Victoria love you bye... *14* *14* *14*
-
hello leo. complety blow your mind and relatioship of olivia you very very very very very very very very very mach!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i vish. so then when he write. bye
-
mě se taky leo líbí ale jestli si myslíte že si tohle čte a jěště k tomu v češtině tak jste fakt natvrdlí a když už to chcete psát anglicky tak si ty slova najděte ve slovníku a jak už jsem tady četla nějakej komentář tak neví že existujete!!!!! proberte se
-
vzkaz pro sisi10 ahoj sisi jmenuji se laura a vim ze leo s oliviji chodi a ji je 15
-
vzkaz pro Elišku Dušakovov hele eliško sice nevim kto vlastne si ale te prosim pŕestan urazet ostatni lebo nejseš sama kot ma lea howarda rad tak se tady netvaŕ jako kralovna a dej šanci i ostatnim.
-
hi leo my names laura and please write.i can not stop thinking about you because the masses krastny smile and the relaitionship of thosevery olivijou. i visit my idol and especially bojovich arts this is true of the black masses pasok ???? then write to laura.richterova@tlas.sk