-
Hi leo My name is Laura and i think that in the series looks amazing. Ido not know how someone like you can learn as long scenario. And this is true of you and olivia holt walk together??? when then write to Laura.richterova @tlak.sk
-
osnapitzleo drž hubu stařeno a vyliž si ji sama a miluje mně *16* *14*
-
jste kravi
-
Sttašne se mi líbíš.
-
Leo mi ůůplně pomotal hlavu..... Žeru ho ..
Némůžu přestat myslet na jeho usměv.. Je krásný................... *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
je hezkel
-
jacku moc tě miluju nemůžu na tebe přetat myslet,moc si mi pomátl hlavu. *14*
-
ahoj leo mam ta moc rada ja ta milujem napis mi prosim na pokeci abo na facebook prosim mam ta rada a mam pokec nicole_x a ti mas leo.howard ja viem ze mas taky
*11* -
cože ??? že si vyližeš pičku ?? Nás to ale nezajímá, drž laskavě hubu on o tobě neví, neví, že tady ve světě vůbej seš tak drž hubu *16* *10* *16* *10* *16* *10* víš co seš, seš *12*
-
hele drž hubu a olizej si ji sama *16*
-
Haha
-
You are stuppid and silli.
-
On o vás neví!!:PPP a stejně miluje mě!!:DDDDD<333 podvádíme Olivii ;D takže si vyližte pičky a naschle...
*osnapitzleo* -
Jsi nejepší ze všech *3* *2* *14*
-
som v rozpakovom snie
-
Som v ropakov
-
vzkaz můžeš pro Elišku Duškovou : přestaň urážet jiný TY pí** kure*nická já a spoutu mých (vlastně všichni ) kterých je mnohem víc než si myslíš si myslí to samé TY cou*o hovni*á šlapičk*o a děv*o s pin*ama se zásadně nebavím a nepíšu si s nima
-
miluju tě! Eliško Dušková!!
máme toho tolik společného!!
poď teď pomlouvat johna cenu -
souhlasím s tebou elik1234 máš 2 like
Eliška Dušková *1* *1* *1* *1* *15* *15* *1*
fuck you všichni *6* -
Vzkaz pro Anonym *11*
Koho to jako zajímá tupko *6* *6* *6* *6*
Eliška Dušková