-
Re: Re: šmajda je debil
taky si jí fandila já bydlim ve chvaleticích kde ona má skupinu a ve čtvrtek měli asi zkoušku a já jí viděla.. takže sem byla ráda patřila mezi moje favoritky..(šla přede mnou až k našemu baráku.. tam se zastavili a s jejim přítelem na mě koukali..) bylo to hustý.. -
pomooc!!!!:D
Ahoj lidi!!potřebuju vědět jestli nevíte pravé jméno přítele leony šenkové?prosím odepište, díkyy xD
nevíte jestli má leona facebook?díky moc za odpoved;-) -
Re: zaplat panbuh
to GABI: ahoj gábi.opět s emi zdá,jako v předešlích příspěvcích, že nerozumíš hudbě.ten kdo zazpívá lásko voníš deštěm tak že jdou slzy do očích a člověk má husinu na kůži, tak to je zpěvák.ta holka jak už jsme tvrdila, má nádhernou barvu hlasu i to frázování.pokud nevíš co to je, internet je mocná čarodějka.leona má svůj styl,stejně jako aneta langerová,tkaže jen tak dál.a jeslti je podle tebe písen od marie rottrové ROCK,tak možná lituju že zde sepisuju tenhle příspěvek. *7* -
Re: fůj
to sisulka: Ahoj sisulko, nebudu zde hodnotit tvůj příspvek, jen z toho soudím,že hudbě moc nerozumíš a jde ti evidentně víc o vizáž než o hlas.To že Leona není twiggy je jasný,ale naopak to jak vystupovala a nezapadla do skupinky dnešní doby, která se line ve všech ulicích,tak ten výstupek z toho byl skvělej.má svůj styl a at se ho drží.. Ta holka má hlas jak zvon, nádhernou barvu hlasu, podle mého i frázování bylo dobré (ne nejlepší).pokud by ta holka postupovala dál nemylsím v superstar,tak ji budu držet palce.je to naše druhá rottrová a langerová,jak hlasem tak srdcem.opravdu nádhernej hlas. *5* -
leonka
Tak to souhlasim z maki 14! leona byla opravdu nej.z holek. a jestli ma nekdo proti Leonce,tak at jde DOPRDELE! TA BYLA UPNE SUPER. JA CHODIM DO ZBORU 7 LET A MAM HUDEBNI NADANI. A TAK VIM KDO JAK ZPIVA!!!! A NEJ.BYLA lEONA,jAN b. A mARTIN cHODUR. A ZADNY KECI O lEONE. PP aDRI *16* *4* -
Re: fůj
Naštěstí, že si do superstar nevlezla ty!!! Zpívá uplně dobře. Má obrovský talent v hlase, a to můžu posoudit jako muzikant. Nebudu tě urážet, ale dřív než začneš urážet ostatní, tak si uvědom, že se jenom zhazuješ. -
fůj
Když Leona vypadla křičela jsem tu radostí.Je mi z ní špatně. Ta jediná mi tam od začátku vadila a při každém vyřazování jsem si přála jen její odchod.Myslím že zpěvačka musí umět zpívat a to ona neumí.Spíše jí jde ječení a řvaní.A pak není hezká vypadá jako upírka.Leono nic proti tobě ale já být taková zrůda tak na superstár ani nevlezu.Styd se.... *16* *10* -
Re: Re: šmajda je debil
...Leona zpívá dobče...tojo....,ale Šmajda taky...prostě a tím to hasne...muj názor -
....OMG..
Lidi...tak za 1. já si myslím,že Leo byla uplně nej z holek...ona na to má....kam se na ní hrabe se svým hlasem Stará...holt to hlasování nooo???...a za 2. Šmajda je taky super....hooodně se od začátku vymakal a umí udělat show....což Martin neumí,ale zahraje to do autu svym hlasem...xD...tak newim...=D...nu.. -
Re: Včera měla Kubišová..
Tohle je forum pro fanoušky,frajerko,takze negativni kritka se momentalne nepripousti (este ke všemu,když ted ani neni co kritizovat:P) -
Re: zaplat panbuh
Ty voe,to mi řekni,kolik tam těch rockovejch pisnicek zaspivala??? Mylsim ze Kubisova ma do rocku docela daleko ne? -
Re: Leona je super!!!
zhejo ona je aji hezka a zpivala nejlip jaky haranti ju vyradili!! -
Re: šmajda je debil
je to pravda no ale tak zas smajda nezpiva nejhur ale ten ben je jenom hezkej a roztomilej!!S Leonkou se to poste neda srovnavat!! -
I cry
kdyz leona vypadla tak sem hrozne brecela a kdyz jeste zpivala tu pisnicku tak me uplne dostala. fandila sem ji od zacatku ona je nejlepsi LEONA 4EVER -
Modlitba pro Leonku
Leona byla po Martinovi Chodúrovi nejlepší to je bez DEBAT!!A ty sprosté komentáře o ní si odpust'te.Není hezké jak se vyjadřujete o člověku který zpívá Modlitbu pro Martu jako sama paní Kubišová. *3* *14* -
zaplat panbuh
Ahojk,je dobre ze Leona vypadla dyt umi poradne zaspivat jenom rock a jinak nic aze si sni chodúr nepodal ani ruku to je snad jeho vec a ne ze senkova vsude rozhlasuje ze si ani neumi podat ruku a ze by ho vyradila ze souteze...ona sama rika ze to je o vzhledu a pak by ona vyradila chodúra jenom kvuli tomu ze ji nepodal ruku takovy lidi sou hrozny...je to jenom rockerka ktera neumi poradne zpivat nic jinyho nez jenom rock. *10* -
Re: Včera měla Kubišová..
pch co kecáš, to se jí náhodou hodně povedlo!!!! -
Re: Leonka je úžasná =o)
jj přesně tak, mě to taky fakt naštvalo. -
šmajda je debil
Nechápu jako mohla vypadnou a šmajda nebo ben tam zůstanou, že se vysvlíkne, tak pro něj lidi hlasujou, je to ubohot!! leona byla skvělá a mocinlky doufám, že se neztratí -
Superstar
Leona a vypadnout ze Superstar?! *16* To nejde dohromady... Leona byla s Chodúrem jasný favorit! Chodúr také dobrý, jen nevím, co by zpíval za písně... Leona je tvárnější a hlavně plná života! Ať žije metal!!! *15* *3* Přeji mnoho úspěchů s Tvou kapelou. S Tvým silným hlasem se neztratíš a věřím tomu, že si v brzké době koupíme Tvé CD. Hodně štěstí sannysissi