- 

aaaa:)
wow ja nemozu stoho jak ma ve skryte identite bozi svaly :)Leonardo forever *14* - 

Leonardo DiCaprio
No to ani nemusíš připomínat !!TO SAD VŠICNI VÍME ON JE SEXY!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* - 

:-*
Leo má za necelelých 20 dní narozeniny! Jen připomínám :) *14* - 

nej
Holky zkrátka se shodem že leo je nejlepší a vidělo ste ty ukázky z toho movýho filmu prokletý ostrov to bude nářez na to půjdu do kina jako na leovi všechny filmi *14* *14* *14* samozřejme až to budou davat pujdete taky uděláme přesvědčíme všechny že leo má hromado fanoušků a ty něj nikdy nezapomenou - 

- 

Re: nej
dystak mi napis na email kdy....vendy30.7@seznam.cz..moc dííík - 

- 

Re: Re: nej
Tady se můžete kouknout na upoutávky ;-) http://www.csfd.cz/film/235492-prok lety-ostrov-shutter-island/videa/
A v kinech ČR bude premiéra: 25.02.2010 Bontonfilm *3* *14* 
 - 

- 

Re: nej
ahojky...kdy bude v kině ten film??dík..leo
*14* pp *1* 
 - 

- 

Leo
Leonardo není dobrý jenom v těchto filmech ale i v dlších jiných spoustě filmů božíích *14* *14* *14* *1* *1* *3* *14* *14* *14* *14* *14* *14* - 

Leonardo DiCaprio
Leo je velmi dobrý v Titanicu,Pláži a ešte aj v Skrytej identite,fajn filmy. *3* - 

Obrázky
no už se mi o to někdo přihlásil!!!! tak snad ještě neco v tom šuflíku najdu kouknu se ale neručím...... *9* - 

obrázky plakáty
ahoj taky prodávám obrázky a nálepky Leonarda ZDARMA přihlaste se do 10 dnů jinak to vyhodím je mi to k ničemu díky!!! *3* *1* *4* - 

- 

Re: obrázky plakáty
muj email je alenkacejkova@seznam.cz nebo sophiekarblova@email.cz ... - 

Re: obrázky plakáty
ahoj ahoj ahoj!!!! Prosíím doufám, že jsem první, prosímmm vezmu si to všechno!!! akorát že mi nejde zobrazit tvůj profil... :( :) 
 - 

- 

zdravím
Dobrý den fanoušci Leonarda,chtěla jsem poprosit když přidáváte fotky či tapety,videoklipy snažte se aby se neopakovaly Děkuji *3* - 

- 

Re: zdravím
taky sem na to koukala... :( :) 
 - 

- 

Leo
Leo :.LoVeee:. *14* *14* OMG I Love Leo *14*