-
Leonardo + kate
Víte co by bylo úplně skvělí kdyby se dali Kate a Leonardo dohromady. Podle mě se k sobě dost hodí bylo to vidět jak v titanicu tak i ve filmu nouzový východ. Já myslím, že mězi nimi je něco, ne jako, že by mezi sebou táhli to zase ne *1* , ale takový to kouzlo no. Ale to je jen moje přání a to se nevyplní jelikož Kate je vdaná a Leonardo žije zase s nějakou topmodelkou ten je fakticky na ty topmodelky vysazenej nebo já nevim *7* *9* *3* *14* -
-
Re: Leonardo + kate
Hodili by se k sobě. Úplně jim to jiskřilo. Ta kate je blbá. Proč si nevzala lea. Vždyť ten je nádhernej. Ale nemůžeme vědět jestli je hodnej a tak. A k tomu když si vybírá topmodelky tak jde vidět že není zase tak normální když nechce normální žeskou. Musí to být KRASAVICA. To se nám normálním holkám o něm může pouze zdát. To bychom se musely pořádně proslavit:( -
-
Re: Re: Leonardo + kate
urcite je hodny...!!! *3*
-
-
Re: Leonardo + kate
souhlasim!!! *14* -
-
Re: Re: Leonardo + kate
*4* Opravdu by byli skvělí pár podívejte se třeba na fotku tady --- http://kwinslet.org/gallery/displayimage.php?album=178&pos=49 --- no že jo *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* -
-
Re: Re: Re: Leonardo + kate
máš pravdu s kate by to byl dokonalí pár leo=Jack *14* *14* *14* *14* *14*
-
-
-
-
leonardo dicaprio
leonardo dicaprio je muj oblibeny herec je nadherny ve filmu titanic a muz ze zeleznou maskou byl ta neodolatelny *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Muž se železnou maskou
Teď se koukám na Muž se železnou maskou, je tam neodolatelnej *14* , ten jeho psí kukuč *14* -
-
Re: Muž se železnou maskou
Chudáček, teď semusí vrátit do té masky ... *9* *14*
-
-
přidávám se
Ahojky se přidávám ×)
Leonardo DiCaprio -> ve filmu Titanic je uplně krásnej boží ale on je i tedko ale s tima fousama vipadá hodně staře -
-
Re: přidávám se
Jj__to Jé__ *14* -
.....
Leo.......ten je upe božííííí mooc krááásnej......ve filmu TITANIC.....tam byl upe k sežrááníí mooc kráásnej *14* *14* *14* *14* -
Re: přidávám se
jo no bez vousů byl ale fakt hezčí, ale jinak sympaťák *3* -
mhmmm
jj jako Jack ale i ve skutečnosti je krásnej....moje malá ségra dneska ráno: Víte koho miluju? Toho Jacka Dawsona *1* *1* *1* *1* *1* -
-
Re: mhmmm
jo on je opravdu moc hezký jak se někdo tak krasnej muže narodit je to možné no řekněte sami *14* *14* je moc moc moc nadhernýýýýý ve všech filmech ale pořád nevím odkud je vím že se narodil v USA poblíž klifornie 11.11.1974 ale nevím jestli je to FRANCOUZ když muž se železnou maskou je francouzký film nebo je to ital když má italské jméno a když v titanicu na začátku mluví trochu italsky PS kdo nemá titanic s tiulkama nepochopí!!! *14* *14* *14* papapaon je neeeeeeeej moje icq:401 748 586 *4* *4* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: mhmmm
*1* *1* *1* *1* *1* njn ve filmu Titanic byl opravdu krásnej...jak vypadá teď,se mi nelíbí *9*
-
-
-
Leonardo DiCaprio
Vypadá na to, že je mu přes 30 mladě a je sladkej *14* -
star
Nejlepší herec dneška!!!! -
Leonardo DiCaprio
Leonardo je fešák najlepší je jednoznačne v Pláži a Titanicu. *4* *3* -
frajer
Je to frajer. Film od filmu hraje líp. -
hvězda
Pro mě je to nejlepší herec současnosti. Podává skvělé a vyvážené výkony ve velmi dobrých filmech, je bez výraznějších skandálů, tak typických pro různé rychlokvaškové hvězdičky, navíc za poslední léta výrazně zmužněl, takže už konečně pořád nevypadá na patnáct, což je pro jeho hereckou kariéru jenom dobře. Těším se na každý nový film -
leo
Leonardo je bozi je k sezrani milujiho je hezky jako herec i jako osobnost kdo miluje lea z celeho srdce jako ja tak at mi odepise *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je nadherny -
-
Re: leo
JJ, on je uplně ten neeeeeej, miluju ho, nejhezčí byl v Titanicu a v Muži se železnou maskou, ale ty krátký vlasy mu slušely víc, chjooo, proč jsem se nenarodila dřív *14* *14* *14* *1* *1* *1* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: leo
ja ho miluju silene on je nejjjjjjjjjjjjjj *14* *14* -
-
Re: Re: leo
já ho taky miluju *14* *14* *14*
-
-