Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Romeo

Jo, jeho romeo byl skvělý, ta adaptace od Baze Luhrmana se mi líbila moc, ale viděla jsem ji v původním znění, takže nevím co s tím udělá český dabing.Kdysi jsem někde četla že Leo Dicaprio byl takovým Romeem 90. let. Plně s tím souhlasím, takový fenomén jako se objevil u DiCapria se zas jen tak neobjeví, ale přiznám se že pro mě osobně je daleko zajímavější ten Caprio po roce 2000, jeho výběr rolí je prostě famozní a člověk se může jen těšit co zase předvede ve svém dalším filmu. Pro mě rozhodně posunul filmové herectví o pěkný kus dál a jeho styl herectví je přesně to co mi sedí.
  • Leonardo je Boží

Ahoj všichni fanoušci, nedávno jsem propadla závislosti jménem Leonardo DiCaprio. Jako díte jsem jej poprvé zaznamenala v Titanicu a pripadal mi jako "slaďouš" na kterýho holky letí..popravdě - nesnášela jsem ho. Změnu v mém životě udělal film Gangy v New Yorku, který jsem si přes ostych, že tam hraje zrovna on! pustila - byla jsem nadsana ze jsem se dívala hned krat po sobe... od te doby ujizdim na jeho filmech, ktere si naramne uzivam a obdivuji jeho uzadne vykony, nad kterymi nedokazu zasnout. Dnes misto uceni brouzdam po netu a zabijim cas do večerního filmu romeo a julie!Už se na něj mooc těším - Chtěla bych se zeptat Vás nadšenců i nadšeňkyň, zda náhodou nedisponujete nějakými staršími filmy s leem - jako deník basketballisty nabo co žere Gilberta.. ??? budu ráda za jakoukoliv odpoved paa vsem a nezoufejte... leo se s Bar zase rozejde;) *4*
  • natali.rose

leo-romeo

ahoj lidi *5* v sobotu na čt 1 dávaj Romeo a Julie a toho Romea hraje právě Leo *4* ...jde to myslím od půl desátý. tak se určitě koukejte *3*
  • Boreeec

Na 34 vypadá pořád sexy *14* *14* *3*
  • nejfanynka

leonardo

*14* ja ho miluju, je cele k sežrání *14*
  • 11.11.

hehe já jsem se narodila jako Leo Dicaprio,no sice 11.11.1987,ale stejně si na něj vždycky vzpomenu,aji na Demi Moore xD *1* *14*
  • ledík

ledík je prostě nejlepší je krasnej a bozí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • mirinkaa

Leo

Nejlepší herec!!! Miluju jeho a jeho filmíky *4* *14*
  • kiki

Tak přiznávám, že já už jsem kapku větší než tyhle holčiny kterým se líbil v titanicu a pláži, čímž ovšem ony snímky nechci nijak haňet , ale víc zajímají jeho role ve filmech martina scorseseho a v poslední době i ridleyho scotta- a vyrostl opravdu do pana herce, pro je to nejlepší herec současnosti
  • i love you

ale jméno Jack mu sedne líp ale jinak je upe nadhernej miluji ho *14* *14* *14* *14*
    • Re: i love you

Hmm...Možnán žte je hezký ale nejhezčá a nejlepší na celém světě je Michael J.Fox..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ale leo není nej na světě *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit