-
bravo!
Viděl jsem film Úplné zatmění a nejvíce mě zaujaly Leonardovy přírazy do pozadí Davida Thewlise. Opravdu mistrovské dílo. Myslím, že tento herec má opravdu velký talent!!!!!!! -
Super hra :)
http://s12.gladiatus.cz/game/c.php? uid=71727 -
Leoík
Vždicky jsem ho neměla ráda,ale po včerejšku kdy jsem zase viděla Titanic po 2 rocích byl skvělej..LoVe *3* ...jinak jsem poprví brečela u Titaniku...Úspěch *1* -
miluji tě
achjo on je upe k sežráni hej.. mně sa upe líbí a kdybych s ním byla z rodiny já bych sa asi zabila hej.. to by byla nej nej zpráva za celý můj život on je prostě nejlepšíí herec na světě a ten kdo viděl film TITANIC tak musí uznat že ram vypadal skvěle ne??!!!!!.... tak páápáá Leo *14* mám očička jen a jen pro něho a co vy taky se vám líbí tak moc jako mně?.. on je ještě hezčí než Johny Depp *14* *1* -
-
Re: miluji tě
je nejhezčí a nejlepší na světě *14* *14* *14* *14* -
Re: miluji tě
máš pravdu *3* je hezčí než johnny depp ,o hodně hezčí.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: miluji tě
myslím si že není hezčí! je až moc přeslazený *1* a v titaniku mu bylo snad 20 let proto tam byl tak hezky ted už tomu tak neni... *13* -
-
Re: Re: Re: miluji tě
Náhodou je pořád hezký. Je už hold z něho muž. Ty jsi třeba mladší a starší se ti už nelíbí. Já třeba ho mám moc ráda jo, ale na mě je taky starší, ale neříkám, že už není hezký, protože tomu tak vůbec není. A nech si pro sebe ty sprostý smajlíky prosím.
-
-
-
-
....
nedávno mě málem odvezli.. *9* dozvěděla sem se ,že prý sem příbuzná s leonardem.moje pra pra babička byla američanka která byla příbuzná s leovým pra pra pra dědečkem.takže sem jeho asi sestřenice z 10.kolena.no faktys dobrý.ale nekecám je to fakt *3* ale to byl den ,že by mě málem opravdu odvezli.leo je můj nej nej nej herec.mám ho mocinky ráda ale dozvědět se ,že sem jeho příbuzná...to sem v plánu fakt neměla *9* *9* to se snad může stát jenom mě *8* ale ted mi holky ve škole můžou jenom závidět *15* -
-
Re: ....
Bože... a kdo si jako myslíš že ti to uveri.Taky muzu tvrdit ze sem kamoskou Breda Pitta a travila sem s nim Vanoce na Havaji.A pak tam prisel DiCaprio se Zacem Efronem a zacali mi davat darky k vanocum... tohle je upa stekna blbost jako to ze ty si pribuzna s Leonardem!! *8* *7* *10* -
-
Re: Re: ....
A proč by to nemohla být pravda? -
-
Re: Re: Re: ....
:) já vám to řeknu asi takhle: Říká se, že všichni modroocí lidé jsou si příbuzní. Tudíž jsem taky jeho příbuzmá :-D a taky Vám povim, že všichni z celýho světa sme si příbuzný, takže kecy? To si nemyslim ;) *1*
-
-
-
Re: ....
Týý jo ty teda válíš sestřenka hhhmm.... a nekec ty tak náhodou? No a když nekecáš tak to máš teda GOOD já mám zase tátu kterej je 2-3 bratranec od petra kolářa =) husté hej ale ty to máš etě lepší!! ... =)
-
-
34!!
*1* ty jo dnes má Leo už 34 let *4* *15* -
sbirka clanku
Ahoj! Prodam sbirku clanku o Leonardovi. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
Leo
No, není to tak blízko jako tady píše hilarynka125, ale já jsem se narodila 9.11 takže taky docela blízko.... To by jste nevěřili jaká je to pro mě pocta, že jsem narozená skoro ve stejnej den, ale teda hilarynka ta to má fakt úpe nej!!! Fakt seš borka, máš štěstí!!! Leo je nej nej nej nej nej herec co se kdy mohl narodit!!!!! *3* -
4ewer!!!!!!!!
Teda, dívala jsem se s kámoškou na Titanik. Mimochodem už asi po šedesáéšesté, ale i tak jsem z toho byla mimo, musím se ale přiznat, že jsem tentokrát nebrečela, když se sémnou totiž dívá někdo jinej tak to nejde, ale jak mile jsem sama tak to jsou hotový Niagáry. Leo je prostě nej nej nej nej nej nej nej nej herec na celém širém světě! Leo 4ewer!!!!!!!!!!!!!!! *15* *14* -
-
Re: 4ewer!!!!!!!!
Jo já taky nebrečím když se na to dívám s někým, jinak brečím pokaždé *1* Titanic je prostě nejlepší a Leo je božííí *14*
-
-
Leo
hej to je uplně haluz ja sem se narodila 11.11 a on taky !!fakt nekecám *3* *4* je prostě supeeer herec je úžasnej *3* *4*