Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • pisnicka

Prosim prosim kdo vi jak se jmenuje ta pisnicka ke klipu cislo jedna? Zamilovala jsem se do ni a chci ji poslouchat porad a porad!!!!!! *14*
    Dekuju mockrat *3*
  • Leo

Leo je úžasný herec hovorte si čo chcete a ako cloveka ho nepoznáme nikto takže sa tu nehadajte aky je lebo nikto nevieme!Ale je aj peknucky aj ked je uz starsi,ale stary nieje ako tvrdite u mna je stary clovek okolo 60....cawte
  • Napiš

Ten kdo ma rad leonarda.tak si dajte stranku-www.pokec.sk-zaregistrujte sa a napište poštu na-Modelka1732
  • moc ho nemusím ale

hrál v romeovi ajulii a tam byl stvělý
  • úžasný

lidi mám adresu lea
    Leonardo DiCaprio
    Artist Managment Group
    9465 Wilshire BLVD
    Ste 519
    Beverly Hils, CA 90212-2604
    USA
    Tak mu co nejdřív napíši *1* *3* *14* *14* *15* *4* *5*
    • xx-paula-xx

Re: úžasný

Jen aby to byla ona *1* *15*
    • Re: úžasný

jo tu sem celej svuj (kratky)ZIVOT CHTELA!!!!
      MOC TI DEKUJU ,,ZELWICKU,, *3* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *4* *5* *3* *14* *4* *14* *3* *1* *1* *1* *1*
  • Leo ty jsi ale sexy!!!!

ahojky lidičky... tak jak se vám líbí Leo? je úžasnej co?? mno já sem se narodila v den kdy se narodil on ale jiný rok lol to je bezva..... *1* *3* *15*
  • Super stránka o titaniku

Našel jsem Super stránku o Titaniku. www.titanicworld.cz
  • je to borec

leo je upo moc klaaasny moc se mi libi *14*
  • Leonardo

Leo no to je vlastne bol najsexi a najkrajsi herec a hlavne v titanicu.Vzdy ked pozeram ten film tak sa neda neplakat ja ho zboznujem !!! Ale je skoda ze starneme pretoze ked som si pozerala Leonardove fotky je uz stary. Vsetci starneme ale mne sa zda na 33 rokov aj na viac vtedy bol kus no co uz!!!!!!!!
    • Re: Leonardo

No já newim,mě se líbí víc teď *4*
    • xx-paula-xx

Re: Leonardo

To dělají jenom ty vousy *4*
  • Muž s velkým M =)

je to fakt swělý herec,umí roli swěle zahrát jak v Titanicu tk i např,v Muž se železnou maskou:)je to můj vzor , *4* a ti co jsou tk ubozí ,že tady na něj nadávají a nepodepíšou se jsou srabi :)a ty nadávky patří jim *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit