-
LEO DICAPRIO
Leo je nej herec na světě. Hereckej talent dostal do kolíbky.Je krásnej a naprosto k sežrání. Nejlepší byl v TITANIC, ROMEO A JULIE, MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU. JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!! *15* *14* *14* *1* -
-
Re: LEO DICAPRIO
tak jasný Katy....Titanic proste 4ewer..na ten film nic nema....my si o nem dokazem povidat cely dny ze? *15* I love titanic and Leonardo Dicaprio *14*
-
-
Sbirka Leonardo
Ahoj! Prodam rozsahlou sbirku Leonarda: clanky + plakaty. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
-
Re: Sbirka Leonardo
Hele ty mas vazne jeho plakaty??jestlisi je jeste nekomu neposlala tak mi pls napis na email...byla bych heppy.. *14* *14* *14* *3*
-
-
leo
Leo nejvíc zazářil v titanicu po iku kate winslent........ten film prostě žeru *1* -
Leonardo DiCaprio
V Dobrodružnom filme Pláž-The Beach je Leonardo DiCaprio najlepší. *4* -
-
Re: Leonardo DiCaprio
to mas pravdu ale skvelej byl i ve filmu cht me kdyz to ddokazes kde si zahral s tomem hanksnem *14* *14* *14* moc je oba milujuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3*
-
-
Titanic 2?
Ahoj,
na youtube.com sem viděla ukázky na Titanic 2.Ale jinak jsem o dvojce neslyšela...nevíte někdo o tom?tady je kdyžtak odkaz http://www.youtube.com/watch?v=7iOu Ykbrx4w -
-
Re: Titanic 2?
:D Tak tento VYMYŠLENÝ trailer jsem už viděla v roce 2007. Nene to je jen sestříhané a dáné do kupy. :D Ale ten kdo to vymýšlel tak torošku se přhmátl je to hrozně nápadný. *15* *15* Viděla jsem už i lepší trailery na pokračovní jiných filmů. -
Hoj! Četla jsem tvůj dotaz na TITANIC 2 a je to vymyšlený. Ty scény jsou vystříhaný z jiných filmů kde Leo hrál, např. Romeo a Julie, Titanic, Chyť mě když to dokážeš! atd.. Nevím kdo to video vytvořil, ale každopádně měl smysl pro fantazii. Už ti asi někdo napsal, ale připadalo mi normální ti to napsat. Zkrátka, žádná dvojka není a nebude. Teda škoda. Zatím se měj!!! *1* -
*1* ne Titanic 2 není *1* jsou to jen sestřihy z Leových filmů *5* taky jsem si první myslela když jsem viděla ty ukázky že bude Titanic 2 ale bohužel není..... *9* *9*
-
-
Dobrej, ale ne zas tak moc
Je dobrej, ale na Wentwortha nemá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *10* *5* *16* -
-
Re: Dobrej, ale ne zas tak moc
Však každého názor. Podle mě však vítězí Leo. Má zasebou o mnoho mnohooo více filmů. to znamená více zkušeností. Leo je opravdu velice taletovaný a Went promiň, ale můžeš mi říct co má za sebou on? *7* Když nepočítáme ty malé scénky v seriálech které se nedají ani pořádně počítat za role. To by mě opravdu zajímalo. Ale jak říkám každý má jíný názor. -
Leo je nejlepší a nejhesčí na světe ale škoda že mu je už 34 let a kdo říka něco špatnýho na Lea tak je fakt blbec to říkám já *14* *14* *14* *14* *4* *4* -
Prosim tě napiš mi třeba 4 filmy kde Wentvort hrál! Leo je lepší už jenom pro to, že hraje od maliča. Prostě na to má talent a nejde o to kdo z nich je hezčí, ale o to jak hraje! A mimochodem, Leo je hezčí než Wentvort. Každopádně záleží na vkusu!!!!!!!! *8* *16*
-
-
xxx
Hmmm....vsetci tu hovorite aky je leo uzasny v titanicu alebo muz so zeleznou maskou no prave tam podal najhorsie herecke vykony. asi preto, ze milujete jeho krasnu tvaricku spred desiatich rokov. dnes ma sice vrasky, ale nenormalnu charizmu a to ako hral napr. v letcovi alebo krvavom diamante je hodne oskara co potvrdzuju aj nominacie.nejde len o krasny face. -
-
Re: xxx
Mě rozhodně nejde o přitažlivost, ale o výkony. Sám však musíš uznat, že za Titanic byl nominovaný a to už něco o něm vypovídá nebo snad ne? Podle mě podal nelepší herecké výkony v Titaniku, Letci, Nouzovém východu, atp. Čím stárne jsou jeho hreké výkoney lepší a lepší. Ale na jeho věk v té době co natáčel kupříkladu železnou masku. To byl herecký výkon jako kůň opravdu vedl si tam skvěle to musíš opravdu uznat. *3*
-
-
milašik
*14* uplně náš miláčik!!!!!!! my by sme ho laskou sežrali!!!!!!!!!! -
Pláž
Leonardo je krásnej a nejvííc mu ti sluší v PLÁŽI *14* *14* *14* -
pisnicka
*1* ta písnička je od Within Temptation a jmenuje se "Forgiven" *4* *1*