Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leovi zelám vsetko najlepsie k 37.narodeninám v Titanicu,Skrytej Identite,Núdzovom Východe a Rómeo a Júlií je najlepsí v týchto filmoch ho màm najradsej. *3*
  • je ujety
  • Leo vše nej MTMR <3 *14*
  • Vsechno nejlepsi *4*
  • BluEbEatS
    ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓóóóóóóó Leonardo! Já tě žeruuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu! Všechno nejlepšíííííííííííííííííííííííííííííííí! MUCK ♥♥♥ *8* *14* *1* *15*
  • Prodám knihu Leonardo DiCaprio - životopis, hvězda filmu Titanic. Autorka Nancy Krulik.
    KOntakt: MARTINA.NITKOVA@SEZNAM.CZ
  • Leonardo je můj nejoblibenější herec a proto jsem stále nedokázala pochopit proč nemá Oskara.A asi jsem přišla na to proč tomu tak je.Když se někoho zeptáte na Leonara ,tak vám pravděpodobně odpoví,,Jo ten slaďouš z Titanicu.´´ a to je pravděpodobně jeho slabinou.Přes to jak dobře vypadal totiž nešlo pořádně vidět (pro hodně lidí)jeho obrovský talent a herecký um.Mě to vždy bylo hrozně líto ,protože Lea jako herce naprosto cením a respektuji.Věřte mi vím o čem mluvím (viděla jsem všechny jeho filmy...od This boys live až po Inception).Mrzí mě ,že ho často lidé nevidí jinak než jako toho sexy kluka. *16*
  • Já nechápu jak jsem si ho nemohla všimnout!!! Bože, já jsem pitomá!! Ten nej herec pod sluncem, a já o něm skoro nevím!! Ale po Titaniku, Romeo a Julii, Pláži a Co žere Gilberta Grapea, které jsem všechny shlédla za jeden den *3*, se všechno definitivně mění!!! Musim říct, že ho obdivuju HLAVNĚ v Co žere Gilberta Grapea, protože byl tak mladej a zahrál to výborně, věřila jsem mu to každou vteřinu!! Nikdy předtím jsem neviděla někoho tak mladýho, kdo hraje tak opravdu skvěle!! Ono, se vždycky říká, jo, je mladej, hraje skvěle, to se říká o každým druhým. A taky se říká je lidi jako Zac Efron nebo Jesse McCartney jsou mu dost podobný, ale - věřtě mi - Leonardo DiCaprio JE JEN JEDEN!!! A VŽDYCKY BUDE!!! *14*
  • Strašně se mi líbí a nejvíc v titanicu já ten film miluju *14*
  • bbbb

Je kráásný a moc výýýborný herec!!!! ;)♥
  • sophiekarblova

Filmy

Zítra, 2.7.2011 dávají na programu NOVA CINEMA film s Leem - Co žere Gilberta Grapea? v 15:40 a večer v osm hodin na Nově je Titanic! Tak nezapomeňte ;-)
  • Re: Re: Leo a Oscar?

Naprosto souhlasím! až když sem viděla R&J totálně sem se do něj zabouchla *14*
  • bezkonkurenční

Leonardo Dicaprio..jeden z mála,který je velmi moc talentovaný..všechny filmy hraje na výbornou,všechno co hraje mu věřím..dokáže přesvědčit a hraje v čím dál tím lepších filmech..v prokletým ostrově nám zas potvrdil,že víc než jen herec..a o počátku ani nemluvim...viděla jsem s ním mnoho filmů a ty co sem neviděla už jenom kvůli němu eště shlédnu,protože jakmile hraje leo(nejlépe v hlavní roli) ve filmu tak i kdyby byl o ničem,tak on tam podá tak famozní výkon,že i přesto se mi bude líbit!!Leo je úžasněj a doufám že eště natočí spoustu filmůů...budu se moc těšit!!!! *14* *3* *14*
  • ...

Bezvanej herec a hlavne v Titaniku!!...;((
  • Leo DiCaprio

Najlepší herec na svete!!! *4* *3*
  • Re: Leo a Oscar?

Musím říct, že jsem DiCapria moc nemusela, ale s čím větším odstupem se dívám na jeho filmy, jsou výborné a nádherně zahrané, Romeo+Juliet forever!A oscara by si za svoje celoživotní dílo zasloužil moc!Jeho filmografie je natřískaná výbornými filmy a jak hlavně výborně zahranými filmy, takže Leo good luck! *4*
  • Re: Leo a Oscar?

Musím říct, že jsem DiCapria moc nemusela, ale s čím větším odstupem se dívám na jeho filmy, jsou výborné a nádherně zahrané, Romeo+Juliet forever!A oscara by si za svoje celoživotní dílo zasloužil moc!Jeho filmografie je natřískaná výbornými filmy a jak hlavně výborně zahranými filmy, takže Leo good luck! *4*
  • sophiekarblova

Filmy

Pro fanoušky:
    24.2. Nova Cinema ve 23:45 - Basketbalový Zápisník....6.3. ČT1 ve 23:45 - Gangy New Yorku.
  • sophiekarblova

Re: Leo a Oscar?

Přesně! Povídá se, že kritici z Akademie nemají příliš v lásce moc úspěšné, moc talentované ani moc pohledné (přiznávám-Leo už má svá nejlepší léta nejspíš za sebou, ale teď je hezký zase jinak..:-)) herce. Ale jako Kate Winslet, která si svého Oscara trvdě a po dlouhé době právem vydobyla, věřím, že Leovi se to taky povede. Teď se spekuluje o několika filmech, které má v průběhu roku 2012 a 2013 točit, a všechny vypadaji zajímavě. Tak doufejme! *4*
  • Leo a Oscar?

Mám šílený dojem, že Akademie má seznam tvůrců (herců a režisérů), kteří nesmí dostat Oscara, ať už předvedli jakkoliv skvělý výkon - jak si jinak vysvětlit, že nebyl nominovaný ani za Inception ani za Shutter Island? - i když za ten druhý jmenovaný by si minimálně plešouna (nějaký ten globusek nebo masku) zasloužil. Anebo prostě hodnotí jen filmy, které proběhly kiny teprve nedávno před vyhlášením.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit