-
LEO!
VŠE NEJ! TY KLUKU UŠATEJ!JSI PROSTĚ NEJLEPŠÍ! *1* -
Všechno nejlepší
Hodně zraví, štěstí a pohody. *3* -
Re: Leonardo
To je hezký :) *3* -
Leonardo
Já viděla film Inception, kde hrál Leonardo DiCaprio. *4*
No já na ten film šla hlavně kvůli němu a jak se dalo čekat, tak nezklamal, byl naprosto úžasnej, stál si za svým názorem, pro přátele se obětoval a navíc vypadal úplně úžasně, hrozně moc mu ot tam seklo... *14*
Podle mě je jedno, jestli je někde mladší nebo starší, všude vypadá strašně moc sexy, Leo miluju Tě!!! *14* -
Leo
Nevím jak vy, ale já dneska viděla fil Počátek s Leem v hlavní roli, a naprosto úžasný !!
A dle mého názoru mi přijde starší mnohem víc sexy, než jako mlaďoch *5* kéž bych byla starší.. *14* -
Leo DiCaprio
Najlepšie Leo vyzeral v Titanicu škoda,že je starší ale herec stále výborný,úžasný vie perfektne stvárnovať svoje úlohy vo filmoch má talent ja si ho budem vždy pamatat ako skvelého herca!!! *4* *5* *3* -
už dávno není hezkej...
..bohužel !! *8* -
Inception
Dnes od dvanácti v noci má premiéru Le§v film Počátek. :-) -
Leo - VIP zprávy
Jestli jste to ještě neviděli, tak určitě koukněte! Nový pořad VIP zprávy s Ivanou Gottovou a hned je tam Leo! http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-prima/493432-vip-zpravy-12-07-10 No není to úžasný? *14* Jen sem tak v pondělí náhodně přepla na Primu a Leo tam v plný svý kráse! *1* *14* -
Re: Re: Re: Re: Úplné zatmění
Díky moc za snahu, tam jsem to zkoušela taky, nejdříve mi slíbili, že dodají a nakonec jsem se dočetla, že nebude, škoda... -
Re: Re: Re: Úplné zatmění
je to tady: http://dvdpeka.cz/inshop/scripts/sh op.aspx?Action=DoViewProductDetail& ProductID=9331 ale nemají to skladem... je mi to líto -
Re: Re: Re: Úplné zatmění
V prosinci jsem ho koupila přes internet. Přesně nevím, na jaké stránce, ale určitě se ti kouknu. Najdu to a jestli tam ještě DVD budou mít, napíšu ti do osobky. Budu se snažit udělat to co nejdřív! :-) *4* -
Re: Re: Úplné zatmění
Děkuji Ti za odpověď.Úplně super v angličtině s českými titulky...nejsem tak zdatná v angličtině..Pokud ho máš, byla bych moc vděčná..třeba bych taky mohla nějak pomoci (kdybys ty něco sháněla).. -
Re: Úplné zatmění
A chceš ten film s českým dabingem, nebo stačí anglicky? -
Úplné zatmění
Náhodou jsem narazila na tuto diskusi. Mám prosbu - sháním DVD Úplné zatmění, které vyšlo v levných knihách. Bohužel jsem ho již nesehnala a stažená verze v češtině není to pravé. Neporadil by mi někdo, kde je možné sehnat?
Díky moc. -
Re: Re: Plakáty
Už letim! :-D *14* *14* -
Re: Plakáty
ahoj, mám 12 plakátů a hromadu samolepek, které ti klidně věnuju. napiš na mail a domluvíme se -
Re: Titanic 3D
co jako *1* *1* *1* *1* *1* -
Re: Re: Basketbalistův deník
Ten příspěvek je starej 3 měsíce... a kdybys chtěla s Leem zkouknout nějaký filmy tak jdi na www.kinotip.cz -
LEO,LEO
na těchto stránkách:foto.osobnosti.cz/leona rdo dicaprio
najdete : Fotky,videoklipi,tapety,životopis, filmografii,diskografii,fanklub a odkazy!!
Má tam nádherné videoklipi z Titanicu a z filmu:Romeo a Julie a spoustu dalších....
byla bych ráda kdyby jste napsali co vy nato *4*