Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • lentilka77

LEO!

VŠE NEJ! TY KLUKU UŠATEJ!JSI PROSTĚ NEJLEPŠÍ! *1*
  • janikoz

Všechno nejlepší

Hodně zraví, štěstí a pohody. *3*
  • sophiekarblova

Re: Leonardo

To je hezký :) *3*
  • Leonardo

Já viděla film Inception, kde hrál Leonardo DiCaprio. *4*
    No já na ten film šla hlavně kvůli němu a jak se dalo čekat, tak nezklamal, byl naprosto úžasnej, stál si za svým názorem, pro přátele se obětoval a navíc vypadal úplně úžasně, hrozně moc mu ot tam seklo... *14*
    Podle mě je jedno, jestli je někde mladší nebo starší, všude vypadá strašně moc sexy, Leo miluju Tě!!! *14*
  • Leo

Nevím jak vy, ale já dneska viděla fil Počátek s Leem v hlavní roli, a naprosto úžasný !!
    A dle mého názoru mi přijde starší mnohem víc sexy, než jako mlaďoch *5* kéž bych byla starší.. *14*
  • Leo DiCaprio

Najlepšie Leo vyzeral v Titanicu škoda,že je starší ale herec stále výborný,úžasný vie perfektne stvárnovať svoje úlohy vo filmoch má talent ja si ho budem vždy pamatat ako skvelého herca!!! *4* *5* *3*
  • toniajakojo

už dávno není hezkej...

..bohužel !! *8*
  • sophiekarblova

Inception

Dnes od dvanácti v noci má premiéru Le§v film Počátek. :-)
  • sophiekarblova

Leo - VIP zprávy

Jestli jste to ještě neviděli, tak určitě koukněte! Nový pořad VIP zprávy s Ivanou Gottovou a hned je tam Leo! http://prima.stream.cz/zpravodajstvi-prima/493432-vip-zpravy-12-07-10 No není to úžasný? *14* Jen sem tak v pondělí náhodně přepla na Primu a Leo tam v plný svý kráse! *1* *14*
  • Re: Re: Re: Re: Úplné zatmění

Díky moc za snahu, tam jsem to zkoušela taky, nejdříve mi slíbili, že dodají a nakonec jsem se dočetla, že nebude, škoda...
  • sophiekarblova

Re: Re: Re: Úplné zatmění

je to tady: http://dvdpeka.cz/inshop/scripts/sh op.aspx?Action=DoViewProductDetail& ProductID=9331 ale nemají to skladem... je mi to líto
  • sophiekarblova

Re: Re: Re: Úplné zatmění

V prosinci jsem ho koupila přes internet. Přesně nevím, na jaké stránce, ale určitě se ti kouknu. Najdu to a jestli tam ještě DVD budou mít, napíšu ti do osobky. Budu se snažit udělat to co nejdřív! :-) *4*
  • Re: Re: Úplné zatmění

Děkuji Ti za odpověď.Úplně super v angličtině s českými titulky...nejsem tak zdatná v angličtině..Pokud ho máš, byla bych moc vděčná..třeba bych taky mohla nějak pomoci (kdybys ty něco sháněla)..
  • sophiekarblova

Re: Úplné zatmění

A chceš ten film s českým dabingem, nebo stačí anglicky?
  • Úplné zatmění

Náhodou jsem narazila na tuto diskusi. Mám prosbu - sháním DVD Úplné zatmění, které vyšlo v levných knihách. Bohužel jsem ho již nesehnala a stažená verze v češtině není to pravé. Neporadil by mi někdo, kde je možné sehnat?
    Díky moc.
  • sophiekarblova

Re: Re: Plakáty

Už letim! :-D *14* *14*
  • Re: Plakáty

ahoj, mám 12 plakátů a hromadu samolepek, které ti klidně věnuju. napiš na mail a domluvíme se
  • Re: Titanic 3D

co jako *1* *1* *1* *1* *1*
  • sophiekarblova

Re: Re: Basketbalistův deník

Ten příspěvek je starej 3 měsíce... a kdybys chtěla s Leem zkouknout nějaký filmy tak jdi na www.kinotip.cz
  • LEO,LEO

na těchto stránkách:foto.osobnosti.cz/leona rdo dicaprio

najdete : Fotky,videoklipi,tapety,životopis, filmografii,diskografii,fanklub a odkazy!!
    Má tam nádherné videoklipi z Titanicu a z filmu:Romeo a Julie a spoustu dalších....
    byla bych ráda kdyby jste napsali co vy nato *4*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit