-
Re: Re: Re: Re: Titanic 2
No páni, já jsem se teď dívala na youtube na ten Titanic 2 a nevěřila jsem vlastním očím.... *4* Leonardo tam opravdu hraje. Odehrává se to jako v současnosti, kdy ho vyzvedli ze dna oceánu zamrzlého v kostce ledu a oživili. Vůbec jsem netušila, že takový film skutečně natočili. Slyšela jsem sice, že se něco říkalo o tom, že Jack Dawson nesmí zemřít a že budou točit dvojku, ale považovala jsem to za nesmysl a myslela si že z natáčení sešlo. A navíc jsem tento film nenašla nikde v oficiální Leonardově filmografii ani nikde jinde, ani nevím jestli se tento film vůbec někdy oficiálně vysílal. Upřímě řečeno, asi bych ani neměla potřebu se na něj dívat a skazit si tak dojem z původního filmu, ale proti gustu žádný dyšputát, věřím že spousta skalních fanynek to jistě ocenilo. Ale stejně je to haluz... *3* *5* -
Leo Dicaprio
V Titanicu je Leo najlepší páči sa mi tu najviac zo všetkých jeho filmov v ktorých hral:D. *3* -
Basketbalistův deník
Budou opět dávat *14* *15* V sobotu na Nova cinema myslím že od 22:00 Strašně se těším *15* A taky budou dávat Romeo a Julie *15* *14* -
Re: Re: Re: Pláž
Plaž je skvělej film já fakt myslela že ho zastřelí *9* A u gangů v NY jsem usla ale docela se mi líbil jinak dík za typ -
Re: Re: Pláž
taky se na nej jukat nebudu mela sem s tim to filmem DVD ae moc se mi to nelibi ...jinak plaz dneska supeeer :D:D:D -
Re: Re: Re: Titanic 2
*dívala -
Re: Re: Titanic 2
A ještě: dávala sem se na nějaké trailery a jsou tam úryvky z jiných filmů s Leem... -
Re: Re: Re: Pláž
na ČT 1 v sobotu. Mám pocit, že se jim tam v tej televizi někdo zbláznil, a nebo konečně zmoudřel, že je tedˇs Leem tolik filmů!
A pak ještě můžu doporučit kinotip.cz - online filmy a stahování filmů. Je tam hodně jeho filmů! :-) *14* *1* *4* *14* -
Re: Re: Pláž
a na kterym programu dávají ty Gangy v NY???????Já totiž soutěžím s mojí kámoškou která z nás uvidí víc filmů s Leem *15* *15* -
Re: Pláž
joo! :D včera večer jsem na to taky přišla *14* sice ve 22:10 ale já si to ujít nenecham! *1* A ještě v sobotu jsou Gangy New Yourku!!!! Ale na ty se asi dívat nebudu :( , jsou až po jedenáctej večer. Už jsem je viděla, ale stejně měto bude mrzet *1* -
Re: Titanic 2
to jo, ale Leo už tam nehrál -
Titanic 2
zapoměli jste že natočil i titanic 2 *3* http://www.youtube.com/watch?v=vD4O nHCRd_4 -
Pláž
Dneska je Pláž *15* *14* -
Re: Klid
otazka takze spravce jsi ty nebo uzivatelka tereza *7* mas hezkou profilovou fotku *4* -
Re: Re: Basketbalistův dení
Ještě ne ale mám v plánu ho shlédnout -
Re: Basketbalistův dení
moje slova, jeden z nejlepších filmů! :) vidiěla jsi už Co žere Gilberta Grapea? :-D -
Basketbalistův dení
V sobotu jsem se dívala na tento film s Leem už podruhé a Leo je tam strašně skvělej.Hraje to strašně přesvědčivě.Vilm Basketbalistův deník patří k nejlepším filmům *14* *14* -
nuda
No vidíte,když jsme se hádali, tak se tu asponˇ něco dělo. *9* *9* -
Re: Re: Re: Re: spokojený
tak to sorry fakt . pro mě je přítel každej co ho nebaští. promin sem si zvykla že nadávky směřují na mě. *9* *9* *9* *5* *9* *3* *1* *1* -
Re: Re: Re: spokojený
jestli to bylo na mě tak já to myslela na slečnu marylinwood, která pozbyla základy verbální komunikace. Opravdu nejsem zastánkyně tohohle slaďouše:)