Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

Re: LEO!!!!!

jo a když jsme u toho, kdo je idiot tak nechápu ja je možný že přesto že si v deppově fanklubu tak nevýýýýýýýýýýýýýýš jak se jeho jméno píše i já výýýýýýým že je to DiCaprio a že se narodil 11.11.a to ho zrovna v lásce nemám . Ale ty máš jistě odůvodnění ,jelikoš si spolkla vědění celého světa ,papa
  • antidicaprio

Re: Re: kdo?

ja o tom nepochybuju v í m že je depp lepší ,jen mě zajímalo kolik fanoušků po mě pujde
  • antidicaprio

tak za prvý :není to deep jako hluboký ale depp,za druhý ten film sem už několikrát viděla a můj názor je stejný a jen proto že ti zrovna muj názor nevihovuje neznamená že sem idiot a co se týče vzhledu je jasný že má johnny na vrch .
  • sophiekarblova

Určitě! :)
  • lovemiki

Re: umírací role

To je sice blbý, že v tolika filmech umírá, ale tím aspoň dokáže všem, že je bezvadnej herec, protože přesvědčivě zahrát opravdovou smrt není jednoduchý... *3*
  • lovemiki

Re: kdo?

Ty si myslíš, že jenom šprti umí napsat dobře slovíčko "vím" ?? Tak to ti teda ale asi opravdu hrabe... To snad ví každej manták, že "vím" se píše s měkkým ne? Nezáleží na tom, jestli jsi šprt nebo ne... A navíc, Leo je stokrát lepší.. Ten, kdo o tom pochybuje není v tomhle ohledu vůbec zkušenej!!!! *10* *10*
  • sophiekarblova

Dík za podporu... :) prosím, prosím, kde jsi viděla tenhle film? Nebo kde jsi koupila DVD? Byla bych ti mooooc vděčná, kdybys mi to řekla! Dík *4* *4* :-D
  • sophiekarblova

Re: Re: Re: umírací role

jako umírání sem myslela *4*
  • marylinwood

LEO!!!!!

OOOO paní oduševněla nehodnotí vzhled má ráda deepa a proto u ní nehraje roli zjev jasně hele to já vůbec nekoukám na vzhled milá zlatá ale na herecky výkon a teď to myslím vážně a když už hodnotíme vzhled tak by měl vyhrát deep ne?! když je na prvním místě v žebříčku nejhezčí muž planety!Ne ale myslím že oba jsou to výborní herci, ale lepší je prostě leo a víš proč?!Protože se mi zdá že deep ne jenom že někdy místama přehrává ale že hraje jenom samý ichtili samo sebou má i normalní filmy ale myslím že se mu chameleon říká neprávem to umí každej zahrát naprostýho šaška,když už bych měla bejt pravdivá tak chameleon je gary oldman.A ještě něco k tomu umírání jasně umírání dokáže sehrát každej.Jenže zkus si zahrát umírání tak aby přitom brečel každej a když píšu každej tak každej!!! neznám nikoho kdo nebrečel u titaniku.Takže tady nepiš kdo je lepší herec koukni se na film Co žere gilberta grapa a pochopíš kdo je tu PAN HEREC!!!!!Jestli i potom nepochopíš tak seš blbá!!A hodnotíš ty zjev a né my!!!!!!!!!LEONARDO JE NEJLEPŠÍ *16* *8* *8*
  • antidicaprio

Re: Re: umírací role

To mi teda řekni, který herec neumí zahrát mrtvýho ??? to dokáže i brouk když nechce být sežrán.
  • antidicaprio

Re: Re: Re: Re: Re: kdo?

tak to tě asi zklamu ,ja se tu určitě ještě někdy oběvim . diskuse se to jmenuje od toho že tu lidi diskutujou . ja taky nejsem nadčená když někdo deppa uráží ale má na to právo,je to jeho názor *3* měj se hezky ,nebo jak chceš
  • sophiekarblova

Re: umírací role

Asponˇje vidět jak dobrý je herec, někteří herci ani tu smrt zahrát neumí *3*
  • sophiekarblova

Re: Re: Re: Re: kdo?

když to tak víš, proč to tam nenapíšeš? :) "výš" totiš vypadá dost blbě, jinak kdo říká že si šprt? Měj se hezky. Jo a tvoje další příspěvky bych v Leově diskuzi nerada viděla... :)
  • antidicaprio

Re: Re: Re: kdo?

Ještě si zapoměla na:hele má být s velkým písmenem ,protožeje to začátek věty Taky by za hele měla být čárka ,je to oslovení. Pozor na kterej,spisovně by to bylo který.za lepší má bejt čárka. u nehledte není háček nad d a taky nemám za větou tečku!!!!!!!! *8* *8* *15* *15* *15*
  • antidicaprio

tak sorry že nejsem ubohej šprt , kterej se zajímá jen o prevopis. jako by na tom záleželo *8* *8*
  • sophiekarblova

Re: Re: Film

ted sem na to taky přišla!!! SUPERRR!!! :) *14* *14* *3* *1* *4* *15* *14*
  • mickey.mouse

Re: Film

jooo a w nedeli bude taky na nove myslim ze o pul 3 film cyt me , kdyz to dokazes
  • sophiekarblova

Re: kdo?

vim se píše s měkym i :) a lepší je Leo, z filmů co sem viděla :)
  • antidicaprio

kdo?

hele ja vym že je to blbost psát to sem,ale co myslíte kterej herec je lepší DiCaprio nebo Depp ??? na vzhled nehledte *7* *7*
  • umírací role

Chudák Leo, ve třech z mých 4 oblíbených filmů, kde hraje, umře *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit