Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Leo

Všechno nej Leííííčku. *14* *4* *3* *14*
  • kenedka

lEONARDO

všechno nej lásko:-) *14*
  • marylinwood

35

VŠECHNO NEJLEPŠÍ HODNĚ LÁSKY ŠTĚSTÍČKA A ZDRAVÍČKA *4* *14* *14*
  • Leo

Hodně štěstíčka Leoušku...a taky zdravička...Laskuju te.. *14* *14*
  • :-P

Všechno nejlepší krasavče....!!!!!!... *14* *14* *15*
  • Vsechno nej

vsechno nej leo hodne stesticka a zdavicka *4*
  • lovemiki

Všechno nej!!!!!

Všechno nejlepší Leoušku!!!!! Hodně štěstí a zdraví!!!! Lafuju tě!!!! Leoooooo 4ewer *14*
  • petule

nej

Tak všechno nejlepší Leo...Hlavně ať děláš skvělé filmy jako doposud..I LOVE YOU... *3*
  • marylinwood

všechno nejepší

už zítr bude mít leonardo 35 narozky uf toto letí pipadá mi to jako včera když poprví v tv davali titanic a já se do něj na první pohled zamilovala (platonicky) *1* a nechcete se třeba někde sejít a oslavit to?
  • Re: narozeniny

JJ,už ziitra,35-on je o rok mladší než můj taťka,přesně o rok *14*
  • sophiekarblova

Re: Re: narozeniny

Všechno nej... ty se máš, seš o dva dny (a nékolik let) dřív narozená, máš to dobrý :) *3* *3* *15*
  • sophiekarblova

Re: Re: už ne

Knec *1* dobrý no *4* *14*
  • lovemiki

Re: narozeniny

nn, na to se v mým případě zapomenout nedá.. já měla včera a vždycky si na to vspomenu... Milujůůůůůůůůůůůůůůů ůůůůůůůůůůůůůůůůů
  • sophiekarblova

Re: narozeniny

na to se zapomenout fakt nedá!!! :D
  • mickey.mouse

Re: už ne

me se taky tedka moc nelibi jenom nekde ale kdyz byl mlady tak to byl upe kanec *14* treba v titanicu ...tedka ho obdivuju spis jak hraje a jaka je to osobnost *3*
  • mickey.mouse

narozeniny

uuuuuuuuuuuune nezapomente ze ma leousek zitraaa narozeniny.... *3* *14* *4* *14* *15*
  • Leo

Za dva dny má Leo narozky!!! *4*
  • sophiekarblova

Re: kino

Ahoj, taky jsem si to zjištovala, ale na internetu je napsáno v únoru. Nevim, asi ti neporadim. *3*
  • marylinwood

kino

když sem byla v kině na this is it viděla jsem v časopise leonardův nový film prokletý ostrov podle toho čaopisu má mít premiéru 12.11. ale pak sem se koukala na internet abych se o tom filmu dozvěděla něco víc a tam zase psali že bude až v únoru tak nevim ptala jsem se na to ale v kině taky nevěděli prej podle programu by měl být v listopadu ale nemají žádné ukázky nevíte někdo něco víc moc bych na to chtěla jít
    *14* *14* *14* mimochodem viděla jsem tam s ním plakát myslela jsem že ho snad ukradnu *14* *14* *1*
  • sophiekarblova

Re: OMg

nic se neděje :) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit