-
Re: DiCaprio reklama
joo,já sem ho tam taky vidělaa!! *14* -
OMg
Hmm...tak sory *10* -
Re: Re: Re: ....
:) já vám to řeknu asi takhle: Říká se, že všichni modroocí lidé jsou si příbuzní. Tudíž jsem taky jeho příbuzmá :-D a taky Vám povim, že všichni z celýho světa sme si příbuzný, takže kecy? To si nemyslim ;) *1* -
Re: už ne
Tohle sem nepiš! *9* *9* *9* :( :( ;( -
už ne
mě už se Leonardo tak moc nelíbí hraje opravdu skvěle a je moc hezký ale už to něják vyprchalo kvůli jinému.... *14* -
Re: Re: DiCaprio reklama
Jo jo, je tam v čepici, ale my fanynky ho poznáme vždycky, ne? :) *14* *14* *3* *14* *14* *4* *3* *3* *3* *4* *14* *14* *15* -
1000
Jako správce tohoto fanklubu gratuluji k 1000 cifře a doufám že nás bude ještě více přibívat:-) Také bych poprosila kdybyste více bodovaly Leovi fotečky určitě se Vám někde bude líbit a děkuji všem za Leovu přízeň *3* !!! -
TiTaNic
Ahojky Můžete mi říct jestli byl v pondělí TITANIC???? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Já sem se totiž nedívala ale holky říkaly že byl tak newím díkes za odpověd *14* *14* *14* -
Sláva!!!!
Konečně je nás znovu přez tisíc!!! Jóóóóó!!!! *15* -
wow!
Konečně sme ve fanklubu pokořili tísíc fanoušků!! Jóo! :) *14* -
Re: Re: nej
Tady se můžete kouknout na upoutávky ;-) http://www.csfd.cz/film/235492-prok lety-ostrov-shutter-island/videa/
A v kinech ČR bude premiéra: 25.02.2010 Bontonfilm *3* *14* -
Re: nej
dystak mi napis na email kdy....vendy30.7@seznam.cz..moc dííík -
Re: uaa ...:D
nevis kdy a v kolik ta reklama bude??pls -
Re: nej
ahojky...kdy bude v kině ten film??dík..leo
*14* pp *1* -
Re: DiCaprio reklama
joo je tam ae jenom je na jeden zaber ale je to stejne suupeer *14* *1* *14* *3* *4* *15* -
DiCaprio reklama
Leo je v reklamě???? *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* SUPERRRR -
uaa ...:D
tedka je leonardo v ty reklame na nove na ten basketbalovy zapas co bude na nova sport *14* -
Re: gangy v new yorku
tak tam se mi moc neliby jak tam ma ty vousy ...ae jinak je bozi vsude to mas pravdu *14* *4* *14* *3* -
gangy v new yorku
mickey moue a viděla jsi ho v gangy v new yorku tak je tak sexy včera sem na to koukala byl tam užasný no on je všude *14* -
aaaa:)
wow ja nemozu stoho jak ma ve skryte identite bozi svaly :)Leonardo forever *14*