Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ja

*14* *14* *14* *14* *14* *14* bože on je krásnýý *14* *14* *14*
  • lovemiki

Leo

Leo Leo Leo!!!! Leománie, co? Jo já vím.. Je naprosto úžasnej... Naprosto nej... *14*
  • Re: mhmmm

jo on je opravdu moc hezký jak se někdo tak krasnej muže narodit je to možné no řekněte sami *14* *14* je moc moc moc nadhernýýýýý ve všech filmech ale pořád nevím odkud je vím že se narodil v USA poblíž klifornie 11.11.1974 ale nevím jestli je to FRANCOUZ když muž se železnou maskou je francouzký film nebo je to ital když má italské jméno a když v titanicu na začátku mluví trochu italsky PS kdo nemá titanic s tiulkama nepochopí!!! *14* *14* *14* papapaon je neeeeeeeej moje icq:401 748 586 *4* *4* *4* *4* *15* *15* *14* *14* *14* *14* *14*
  • leonrdo dicaprio

opravdu miluju leonrada dicapria je upe nej *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* proč jenom sme češi chjo pokud si budete chtít pokecat o leonardovi tak napište na icq 401 748 586 díky pište protože my fanynky sme nej a leoušek taky ooooo on je krásnej ve všech filmech! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Leonardo

Souhlasím, Leonardo je určitě nejlepší herec současnosti. Už by si konečně zasloužil Oscara.
  • sophiekarblova

Re: Leo je super!!

Zaca moc nemusim , ale Leo je neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej/! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! *1* *14*
  • sophiekarblova

Re: filmecek:)

No tak to asi v Česku nenajdeš, neexistuje ani na DVD s dabingem, natož online.... :( smůla, co? mě to taky štve! :(
  • Leo je super!!

Leo je najlepší herec na svete!!! Je krajší ako Zac Efron *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *6
  • mickey.mouse

vsichni pozor!!!

ahojky vsichni co zboznujete leonarda a chteli byste si o nem obcas pokecat mi piste na email Mickey.Mouse007@email.cz *3* *4*
  • mickey.mouse

filmecek:)

lidi nevite nekdo kde bych mohla na netu skouknout film co zere Gilberta Greapa (bo jak se to pise)??? *7*
  • mickey.mouse

leoušek je neeej :) ♥

on je tak naaadherny...achjo ploc mi neni 30 *9*
  • mickey.mouse

Re: Leonardo

naprosto s tebou souhlasím :)
  • -_verca_-

Leonardo

Leonardo je good herec :)
    ale štve mě že v titanicu umřel :( jako ne doopravdy jenom ve filmu
  • mickey.mouse

Re: Re: Leonardo + kate

urcite je hodny...!!! *3*
  • _petulinkaa_

Re: Leonardo + kate

Hodili by se k sobě. Úplně jim to jiskřilo. Ta kate je blbá. Proč si nevzala lea. Vždyť ten je nádhernej. Ale nemůžeme vědět jestli je hodnej a tak. A k tomu když si vybírá topmodelky tak jde vidět že není zase tak normální když nechce normální žeskou. Musí to být KRASAVICA. To se nám normálním holkám o něm může pouze zdát. To bychom se musely pořádně proslavit:(
  • _petulinkaa_

Re: LOVE

Já ho úplně baštím. Je nádhernej. A fakt hlavně v titanicu. Já se na titanic dívám pořát. Je to boží film.
  • sophiekarblova

Re: LOVE

četeš mi myšlenky! :)
  • lovehillka

LOVE

Leo je božííí! *4*

Já ho miluju!!!!!!!!!!!!!!

Nejvíc sexy byl když hrál v Titanicu!
    Jo! Jdu si pustit Titanic! Já toho andílka musim vidět! *14* *15* *14*
  • Re: Re: Leo

on je prostě božskej *14* *14* *3* *3* nejhezčí je v titanicu je fakt božííí *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* kde ste sehnali ten podpis?? *14* *14* *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3* *3* *1* *1* *1* *1* *14*
  • mickey.mouse

Re: Love!!

souhlasim ae tedka taky nevypada spatne *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit