-
Re: Re: leo
já ho taky miluju *14* *14* *14* -
Re: mhmmm
*1* *1* *1* *1* *1* njn ve filmu Titanic byl opravdu krásnej...jak vypadá teď,se mi nelíbí *9* -
.....
Leo.......ten je upe božííííí mooc krááásnej......ve filmu TITANIC.....tam byl upe k sežrááníí mooc kráásnej *14* *14* *14* *14* -
Re: přidávám se
jo no bez vousů byl ale fakt hezčí, ale jinak sympaťák *3* -
mhmmm
jj jako Jack ale i ve skutečnosti je krásnej....moje malá ségra dneska ráno: Víte koho miluju? Toho Jacka Dawsona *1* *1* *1* *1* *1* -
přidávám se
Ahojky se přidávám ×)
Leonardo DiCaprio -> ve filmu Titanic je uplně krásnej boží ale on je i tedko ale s tima fousama vipadá hodně staře -
Leonardo DiCaprio
Vypadá na to, že je mu přes 30 mladě a je sladkej *14* -
Re: i love you
Hmm...Možnán žte je hezký ale nejhezčá a nejlepší na celém světě je Michael J.Fox..... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* Ale leo není nej na světě *13* *13* *13* *13* *13* *13* *13* -
star
Nejlepší herec dneška!!!! -
Leonardo DiCaprio
Leonardo je fešák najlepší je jednoznačne v Pláži a Titanicu. *4* *3* -
Re: Leonardo DiCaprio
to mas pravdu ale skvelej byl i ve filmu cht me kdyz to ddokazes kde si zahral s tomem hanksnem *14* *14* *14* moc je oba milujuuuuuuu *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *3* -
frajer
Je to frajer. Film od filmu hraje líp. -
Re: leo
ja ho miluju silene on je nejjjjjjjjjjjjjj *14* *14* -
hvězda
Pro mě je to nejlepší herec současnosti. Podává skvělé a vyvážené výkony ve velmi dobrých filmech, je bez výraznějších skandálů, tak typických pro různé rychlokvaškové hvězdičky, navíc za poslední léta výrazně zmužněl, takže už konečně pořád nevypadá na patnáct, což je pro jeho hereckou kariéru jenom dobře. Těším se na každý nový film -
leo
Leonardo je bozi je k sezrani milujiho je hezky jako herec i jako osobnost kdo miluje lea z celeho srdce jako ja tak at mi odepise *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* je nadherny -
Romeo
Jo, jeho romeo byl skvělý, ta adaptace od Baze Luhrmana se mi líbila moc, ale viděla jsem ji v původním znění, takže nevím co s tím udělá český dabing.Kdysi jsem někde četla že Leo Dicaprio byl takovým Romeem 90. let. Plně s tím souhlasím, takový fenomén jako se objevil u DiCapria se zas jen tak neobjeví, ale přiznám se že pro mě osobně je daleko zajímavější ten Caprio po roce 2000, jeho výběr rolí je prostě famozní a člověk se může jen těšit co zase předvede ve svém dalším filmu. Pro mě rozhodně posunul filmové herectví o pěkný kus dál a jeho styl herectví je přesně to co mi sedí. -
Leonardo je Boží
Ahoj všichni fanoušci, nedávno jsem propadla závislosti jménem Leonardo DiCaprio. Jako díte jsem jej poprvé zaznamenala v Titanicu a pripadal mi jako "slaďouš" na kterýho holky letí..popravdě - nesnášela jsem ho. Změnu v mém životě udělal film Gangy v New Yorku, který jsem si přes ostych, že tam hraje zrovna on! pustila - byla jsem nadsana ze jsem se dívala hned krat po sobe... od te doby ujizdim na jeho filmech, ktere si naramne uzivam a obdivuji jeho uzadne vykony, nad kterymi nedokazu zasnout. Dnes misto uceni brouzdam po netu a zabijim cas do večerního filmu romeo a julie!Už se na něj mooc těším - Chtěla bych se zeptat Vás nadšenců i nadšeňkyň, zda náhodou nedisponujete nějakými staršími filmy s leem - jako deník basketballisty nabo co žere Gilberta.. ??? budu ráda za jakoukoliv odpoved paa vsem a nezoufejte... leo se s Bar zase rozejde;) *4* -
leo-romeo
ahoj lidi *5* v sobotu na čt 1 dávaj Romeo a Julie a toho Romea hraje právě Leo *4* ...jde to myslím od půl desátý. tak se určitě koukejte *3* -
Boreeec
Na 34 vypadá pořád sexy *14* *14* *3* -
leonardo
*14* ja ho miluju, je cele k sežrání *14*