Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Re: miluji tě

myslím si že není hezčí! je až moc přeslazený *1* a v titaniku mu bylo snad 20 let proto tam byl tak hezky ted už tomu tak neni... *13*
  • :)

http://www.youtube.com/watch?v=zSvI XZU0OvA&feature=PlayList&p=A5966530 DC7B3DC2&index=4
    šestá minuta, 50. sekunda
  • bravo!

Viděl jsem film Úplné zatmění a nejvíce mě zaujaly Leonardovy přírazy do pozadí Davida Thewlise. Opravdu mistrovské dílo. Myslím, že tento herec má opravdu velký talent!!!!!!!
  • Super hra :)

http://s12.gladiatus.cz/game/c.php? uid=71727
  • Re: miluji tě

máš pravdu *3* je hezčí než johnny depp ,o hodně hezčí.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Leoík

Vždicky jsem ho neměla ráda,ale po včerejšku kdy jsem zase viděla Titanic po 2 rocích byl skvělej..LoVe *3* ...jinak jsem poprví brečela u Titaniku...Úspěch *1*
  • Re: ....

Týý jo ty teda válíš sestřenka hhhmm.... a nekec ty tak náhodou? No a když nekecáš tak to máš teda GOOD já mám zase tátu kterej je 2-3 bratranec od petra kolářa =) husté hej ale ty to máš etě lepší!! ... =)
  • miluji tě

achjo on je upe k sežráni hej.. mně sa upe líbí a kdybych s ním byla z rodiny já bych sa asi zabila hej.. to by byla nej nej zpráva za celý můj život on je prostě nejlepšíí herec na světě a ten kdo viděl film TITANIC tak musí uznat že ram vypadal skvěle ne??!!!!!.... tak páápáá Leo *14* mám očička jen a jen pro něho a co vy taky se vám líbí tak moc jako mně?.. on je ještě hezčí než Johny Depp *14* *1*
  • ....

nedávno mě málem odvezli.. *9* dozvěděla sem se ,že prý sem příbuzná s leonardem.moje pra pra babička byla američanka která byla příbuzná s leovým pra pra pra dědečkem.takže sem jeho asi sestřenice z 10.kolena.no faktys dobrý.ale nekecám je to fakt *3* ale to byl den ,že by mě málem opravdu odvezli.leo je můj nej nej nej herec.mám ho mocinky ráda ale dozvědět se ,že sem jeho příbuzná...to sem v plánu fakt neměla *9* *9* to se snad může stát jenom mě *8* ale ted mi holky ve škole můžou jenom závidět *15*
  • Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Leo je nejlepší a nejhesčí na světe ale škoda že mu je už 34 let a kdo říka něco špatnýho na Lea tak je fakt blbec to říkám já *14* *14* *14* *14* *4* *4*
  • 34!!

*1* ty jo dnes má Leo už 34 let *4* *15*
  • sbirka clanku

Ahoj! Prodam sbirku clanku o Leonardovi. LINDAOLIVOVA@seznam.cz
  • lovemiki

Leo

No, není to tak blízko jako tady píše hilarynka125, ale já jsem se narodila 9.11 takže taky docela blízko.... To by jste nevěřili jaká je to pro mě pocta, že jsem narozená skoro ve stejnej den, ale teda hilarynka ta to má fakt úpe nej!!! Fakt seš borka, máš štěstí!!! Leo je nej nej nej nej nej herec co se kdy mohl narodit!!!!! *3*
  • vejula

Re: 4ewer!!!!!!!!

Jo já taky nebrečím když se na to dívám s někým, jinak brečím pokaždé *1* Titanic je prostě nejlepší a Leo je božííí *14*
  • lovemiki

4ewer!!!!!!!!

Teda, dívala jsem se s kámoškou na Titanik. Mimochodem už asi po šedesáéšesté, ale i tak jsem z toho byla mimo, musím se ale přiznat, že jsem tentokrát nebrečela, když se sémnou totiž dívá někdo jinej tak to nejde, ale jak mile jsem sama tak to jsou hotový Niagáry. Leo je prostě nej nej nej nej nej nej nej nej herec na celém širém světě! Leo 4ewer!!!!!!!!!!!!!!! *15* *14*
  • hilarynka125

Leo

hej to je uplně haluz ja sem se narodila 11.11 a on taky !!fakt nekecám *3* *4* je prostě supeeer herec je úžasnej *3* *4*
  • vejula

Re: LEO DICAPRIO

tak jasný Katy....Titanic proste 4ewer..na ten film nic nema....my si o nem dokazem povidat cely dny ze? *15* I love titanic and Leonardo Dicaprio *14*
  • lovemiki

Re: Dobrej, ale ne zas tak moc

Prosim tě napiš mi třeba 4 filmy kde Wentvort hrál! Leo je lepší už jenom pro to, že hraje od maliča. Prostě na to má talent a nejde o to kdo z nich je hezčí, ale o to jak hraje! A mimochodem, Leo je hezčí než Wentvort. Každopádně záleží na vkusu!!!!!!!! *8* *16*
  • lovemiki

LEO DICAPRIO

Leo je nej herec na světě. Hereckej talent dostal do kolíbky.Je krásnej a naprosto k sežrání. Nejlepší byl v TITANIC, ROMEO A JULIE, MUŽ SE ŽELEZNOU MASKOU. JE NEJLEPŠÍ!!!!!!!!!!! *15* *14* *14* *1*
  • lovemiki

Re: Titanic 2?

Hoj! Četla jsem tvůj dotaz na TITANIC 2 a je to vymyšlený. Ty scény jsou vystříhaný z jiných filmů kde Leo hrál, např. Romeo a Julie, Titanic, Chyť mě když to dokážeš! atd.. Nevím kdo to video vytvořil, ale každopádně měl smysl pro fantazii. Už ti asi někdo napsal, ale připadalo mi normální ti to napsat. Zkrátka, žádná dvojka není a nebude. Teda škoda. Zatím se měj!!! *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit