-
Muž s velkým M =)
je to fakt swělý herec,umí roli swěle zahrát jak v Titanicu tk i např,v Muž se železnou maskou:)je to můj vzor , *4* a ti co jsou tk ubozí ,že tady na něj nadávají a nepodepíšou se jsou srabi :)a ty nadávky patří jim *4* -
leonardo
Leonardo je nejkrasnější heec co znám na první pohled si ě získal libí se mi jak hraje ve filmu tinanic,muž se železnou maskou Leoardo je podle mě simpatycký a hodný muž. *4* *4* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *3* *3* -
Dobrý herec
Leonardo je určitě velmi dobrý a talentovaný herec. Velmi se mi líbí jeho herecký výkon ve filmu Muž se železnou maskou, což je můj nejoblíbenější film. On zde dvojroli zvládl skvěle. Totéž platí o jeho roli v Titanicu, kde podal též skvělý výkon. K těm co ho tady urážejí - já chápu, že někomu nesedí, nemá ho rád, ale psát tady tyhle urážky a psát, že je to špatný herec je nemístné, protože je to dobrý herec, podívejte se na film Muž se železnou maskou nebo Titanic a musíte vidět hereckou kvalitu a talent. -
Re:
Leonardo je skvělej herec mám ho moc ráda je to fajn chlap. -
LEONARDO is SEXY
Leonardo je najsexi muž na svete.ON je najlepší herec na svete.Vy šibnutý chalani vi len závidite,lebo nie ste taký ako on príťažlivý,slávny,úspešný,s exy,bohatý.proste ste obyčajne nuly počujete nulyyyyyyyyyyyyyyyyy.I LOVE Love leo -
moje láska
nevím,co máte proti mému manželovi!!!!miluju ho,je nejhezčí na světě!!!!katka
*3* -
mlask
Je to nejvštší kus na světě..Zbožňuju ho miluju -
Mazel
V sobotu jsem byla na Skryté identině a musím uznat, že mu to tam moc slušelo. A zahrál to suprově *14* -
je to kus
cauky vlozila jsem do profilu leonarda nejake fotky tak doufam ze se tam objevej a ze to nebude trvat dlouho,jinak ja od nej silim od zakladky asi pd sesty tridy a drzi se me to porad a to mi je dvacet budu mu verna asi az do smrti,je kus chlapa je elegantni nema chybu!!!!!!! *14* *14* -
Miluju ho,je skvělej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
-
ahoj chtela bych vam jenom rict ze uz po leonardu silim fakt delouho a tak bych byla velice nestasna kdybys te se mi ho snazily pomlou vat tak dostane odeme dost pres hubu *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5*
-
ahojík
miluju Lea.. *14* ...je úžasnej.. *4* *14* opovažte se mi ho brát *13* *5* *16* -
Je hezkej a ještě ke všemu umí dobře hrát. Nejvíc se mi líbil v Titanicu a v Pláži. Faninkám by neměli vadit jeho chybi. Např. že rozbíjí bary a jezdí na motorce jako blázen s jeho kámošem Tobeym Maguirem.Tak čau *13*
-
Leo
Leo je opravdu vynikajicí *14* *14* *14* *4* *4* *4* *3* *3* *14* *14* *4* *4* -
Leo
je boží je dobrej herec nemislíte *14* *14* -
Je to dobrej herec...
-
nic
j doo pravdy super je hezke a moc mu to sluší *14* *14* *14* *14* *3* *4* *14* -
Je prostě boží a nádherný!!!!!!!!!!!!! Nejlepšíííí herec jakého znám!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *4*
-
nej,nej,nej,...
*14* *14* *14* *14* nejlepší -
ft
asi rok sem ho žrala maximálně moooc... ted už to není tak žhavý....ale hezkej je to se musí nechat....a hrát umí fakt dobře..nevim jakej je ve skutečnosti tak nemůžu soudit jestli je namyšlenej nebo neni..............???žejo,?? *1* *7* *10* holky je boží ale setkat se snim bych nechtěla byla bych asi hodně sklalaná *9* no nevííím.....je asi stejnej jako všichni hezouniiiii *15* *8* *9*