-
Re: Leo
ne nemyslíme, my to VÍME!!! *14* *14* *14* -
Love!!
Ten je taaak kráásnej! ale hezčí byl, když byl ještě mladší.... :) -
pravda
máte pravdu n titaniku(jestli to dobře píšu nebo v titanicu) byl naprosto boží ,ale to ve většině filmů......je pohlednej umí hrá prostě není co dodat je užasnej *14* *14* *3* -
Re: Re: Re: Leonardo + kate
máš pravdu s kate by to byl dokonalí pár leo=Jack *14* *14* *14* *14* *14* -
Jack
V titaniku byl upe užasnej a nááádhernej....je dost sympatickej a upe boží...náádhernej!!! *14* *14* *14* *14* -
Re: Leonardo
To dělají jenom ty vousy *4* -
Re: úžasný
Jen aby to byla ona *1* *15* -
Re: xxx
Mě rozhodně nejde o přitažlivost, ale o výkony. Sám však musíš uznat, že za Titanic byl nominovaný a to už něco o něm vypovídá nebo snad ne? Podle mě podal nelepší herecké výkony v Titaniku, Letci, Nouzovém východu, atp. Čím stárne jsou jeho hreké výkoney lepší a lepší. Ale na jeho věk v té době co natáčel kupříkladu železnou masku. To byl herecký výkon jako kůň opravdu vedl si tam skvěle to musíš opravdu uznat. *3* -
Re: Dobrej, ale ne zas tak moc
Však každého názor. Podle mě však vítězí Leo. Má zasebou o mnoho mnohooo více filmů. to znamená více zkušeností. Leo je opravdu velice taletovaný a Went promiň, ale můžeš mi říct co má za sebou on? *7* Když nepočítáme ty malé scénky v seriálech které se nedají ani pořádně počítat za role. To by mě opravdu zajímalo. Ale jak říkám každý má jíný názor. -
Re: Titanic 2?
:D Tak tento VYMYŠLENÝ trailer jsem už viděla v roce 2007. Nene to je jen sestříhané a dáné do kupy. :D Ale ten kdo to vymýšlel tak torošku se přhmátl je to hrozně nápadný. *15* *15* Viděla jsem už i lepší trailery na pokračovní jiných filmů. -
Re: Re: ....
A proč by to nemohla být pravda? -
Re: Re: Re: miluji tě
Náhodou je pořád hezký. Je už hold z něho muž. Ty jsi třeba mladší a starší se ti už nelíbí. Já třeba ho mám moc ráda jo, ale na mě je taky starší, ale neříkám, že už není hezký, protože tomu tak vůbec není. A nech si pro sebe ty sprostý smajlíky prosím. -
Re: Re: Leonardo + kate
*4* Opravdu by byli skvělí pár podívejte se třeba na fotku tady --- http://kwinslet.org/gallery/displayimage.php?album=178&pos=49 --- no že jo *14* *14* *14* *14* *4* *14* *14* -
Re: Leonardo + kate
souhlasim!!! *14* -
Leonardo + kate
Víte co by bylo úplně skvělí kdyby se dali Kate a Leonardo dohromady. Podle mě se k sobě dost hodí bylo to vidět jak v titanicu tak i ve filmu nouzový východ. Já myslím, že mězi nimi je něco, ne jako, že by mezi sebou táhli to zase ne *1* , ale takový to kouzlo no. Ale to je jen moje přání a to se nevyplní jelikož Kate je vdaná a Leonardo žije zase s nějakou topmodelkou ten je fakticky na ty topmodelky vysazenej nebo já nevim *7* *9* *3* *14* -
leonardo dicaprio
leonardo dicaprio je muj oblibeny herec je nadherny ve filmu titanic a muz ze zeleznou maskou byl ta neodolatelny *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: leo
JJ, on je uplně ten neeeeeej, miluju ho, nejhezčí byl v Titanicu a v Muži se železnou maskou, ale ty krátký vlasy mu slušely víc, chjooo, proč jsem se nenarodila dřív *14* *14* *14* *1* *1* *1* *9* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: Muž se železnou maskou
Chudáček, teď semusí vrátit do té masky ... *9* *14* -
Muž se železnou maskou
Teď se koukám na Muž se železnou maskou, je tam neodolatelnej *14* , ten jeho psí kukuč *14* -
Re: přidávám se
Jj__to Jé__ *14*