Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Re: Basketbalistův deník

strašně tě prosím , kdy a načem budou dávat Romeo a Julii *14* *4*
  • Re: Leo DiCaprio

prosím napiš mi adresu na které si to koupila a kolik to stálo peněz.Prosímmm! *15* *4*
  • marylinwood

Titanic 3D

ano taky sem to četla cameron ho chce dát až v roce 2012 protože titanic se potopil v roce 1912 bude to 100 let
  • marylinwood

sladký

nevím jestli jste tohle už viděli ale jestli ne určitě se na to mrkněte
    http://www.youtube.com/watch?v=NRpf-rbMTqU
    je to strašně sladký video *14* *14* *14* *14*
  • sophiekarblova

Re: Titanic 3D

Již před premiérou Avatara se James Cameron svěřil svým fanouškům, že by svůj (na počet ocenění) největší triumf rád převedl do 3D. To se teď stalo oficiální, Titanic skutečně bude 3D. A dokonce známe přesné datum premiéry. bude to 14. dubna 2012. Ne, Cameron nás nechce vytrestat dlouhým čekáním, obnovená premiéra je totiž stanovena přesně 100 let od potopení slavné lodi jako pocta a připomenutí.
  • Leo DiCaprio

Leo je môj najlepší herec,Titanic pozerám často,cítim sa vždy výborne ked si ho pozriem!!! *3* *4* *5*
  • sophiekarblova

Re: titanic

JOjo!! Svatá pravda *1* *14* *14*
  • petule

Skvěle!

Jsem ráda že stále přibývají fanoušci...a pokud by bylo možno pozvěte sem i své přátelé kdo mu jen aspoň trochu fandí ať nás je co nejvíce!!! *14*
  • titanic

Je to ten nejsladší chlap jakej existuje krásnej,sladkej prostě všechno *14* *4* *1* *14* *14* *14* *14*
  • Leo DiCaprio

Najlepší herec tejto doby Titanic mám aj na DVD. *4* *3*
  • Re: Re: Titanic 2

to je jasný když v titaniku 1 umrel........
  • sophiekarblova

Plakáty

Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3*
  • sophiekarblova

Krvavý diamant

Zítra, v sobotu dávaj na Nově ve 21:45 Krvavý diamant! :-D
  • sophiekarblova

Titanic 3D

Četla jsem, že se má Titanic dočkat 3D rozměru, ale nevím co je na tom pravdy. Nevíte o tom něco víc? *7*
  • sophiekarblova

Re: Re: Re: Pláž

Hledala jsem informace, ale tenhle film už s Leem nic společného nemá. Možná jen to slovo "Titanic" :)
  • sophiekarblova

Re: Re: Re: Pláž

Není to dokument?
  • sophiekarblova

Re: Re: Basketbalistův deník

už dávali....
  • Re: Re: Pláž

Tak to není pravda,že ten titanic 2 není fakt film je to film já to mám ten fitl a jmenuje se to vyzvednuti titanicu *13* *13*
  • Re: Basketbalistův deník

Nevíš kdy?
  • sophiekarblova

Re: Re: Re: Re: Re: Titanic 2

Bohužel ti musím oznámit :( , že ten klip je vytvořen ze scén z jiných filmů s Leonardem... třeba z Rváčova deníku, Chyť mě, když to dokážeš, Pláž, nebo počítačově vytvořené (Leo v ledu, hrob Rose...) , navíc jak tam v upoutávce Jack hledá Rose na internetu, píše: Rose Dewitt Bukkater, a to je špatně napsaný. Navíc je dost nemožný, aby ho vytahli v kusu ledu...voda je v oceánu sice ledová, ale až takhle ne. A začátek traileru je z Titanicu (jak tam jsou ty ponorky). Na tyhle videa se právě nalákaj lidi, proto to dělaj... Ale přece: Titanic je jen jeden! (Pak už by to nebylo tak originální, kdyby byla dvojka) :) *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit