Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
587 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Okey, vyzleč sa mám napad vysvetlím ti to bez slov nechcem sa hádať darmo na mna teraz orbiš oči .. :D milujem ta *14* *14* *14* *3* *3* *3* *3*
  • pocuvajte vsetki co milujete LEONARDA bude novy Titanic 2 *1* ja sa asi zblaznim napiste si do googlu titanic 2 trailer official a zomriete bude to uzasne len nech to uz konecne vide super supeer supeeeeeeeeeeeeeeeeer milujem LEONARDA DICAPRIA *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1*
  • Luky1987

DiCapria ako herca nemusím 

• Nemáš mindráky? Protože každej je u tebe hroznej herec.😄😄😄😄😄

• Luky1987

Nie je až taký zlý herec a podla mňa najlepší je v Titanicu s Kate Winslet aj 

• Je prostě boží a nádherný!!!!!!!!!!!!! Nejlepšíííí herec jakého znám!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *3* *14* *4*
  • Je to dobrej herec...
    • Re:

Leonardo je skvělej herec mám ho moc ráda je to fajn chlap.
  • zuzanka666

Basketbalistův dení

V sobotu jsem se dívala na tento film s Leem už podruhé a Leo je tam strašně skvělej.Hraje to strašně přesvědčivě.Vilm Basketbalistův deník patří k nejlepším filmům *14* *14*
    • sophiekarblova

Re: Basketbalistův dení

moje slova, jeden z nejlepších filmů! :) vidiěla jsi už Co žere Gilberta Grapea? :-D
      • zuzanka666

Re: Re: Basketbalistův dení

Ještě ne ale mám v plánu ho shlédnout
  • Luky1987
    DiCo v Titanicu, Nouzovém Východu, Pláži a Skryté Identite nemá chybu, tady ho mám nejradši
  • Už by se měl konečně oženit.
    • To je teda pravda, měl by, ale bohužel - je to lovec modelek *16*
  • si skveli a tvoje filmi su uzasne ako ti cmuq
  • Leonardo DiCaprio je uzasni vo vsetkych filmoch a milujem ho naj na svete *14* *15*
    • ano mas pravdu leonaro je skveli a uzasni je krasni ako jeho filmi a mam ho moc rada posielam ti cmuq lubim ta posielam ti pusu hi
    • ano mas pravdu sestra moja
      • JA NIE SOM TVOJA SESTRA *1* *1* *1* *1* *16* *16* *16* *16*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit