-
LEONARDO DICAPRIO jedine meno ktore zmenilo moj zivot
-
Pláž
Leonardo je krásnej a nejvííc mu ti sluší v PLÁŽI *14* *14* *14* -
Líbil se mi, když byl mladší, ale teď moc ne.
-
titanic
Je to ten nejsladší chlap jakej existuje krásnej,sladkej prostě všechno *14* *4* *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: titanic
JOjo!! Svatá pravda *1* *14* *14*
-
-
leo
Leo nejvíc zazářil v titanicu po iku kate winslent........ten film prostě žeru *1* -
miluju leonarda je hesky a vipada jakoby byl uplně važně ale libi se mi a to nejlepši že hraje v Velky Gadzby *14*
-
-
nauč se psát Žigo!!! *1*
-
-
Leo
hej to je uplně haluz ja sem se narodila 11.11 a on taky !!fakt nekecám *3* *4* je prostě supeeer herec je úžasnej *3* *4* -
sbirka clanku
Ahoj! Prodam sbirku clanku o Leonardovi. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
miluji tě
achjo on je upe k sežráni hej.. mně sa upe líbí a kdybych s ním byla z rodiny já bych sa asi zabila hej.. to by byla nej nej zpráva za celý můj život on je prostě nejlepšíí herec na světě a ten kdo viděl film TITANIC tak musí uznat že ram vypadal skvěle ne??!!!!!.... tak páápáá Leo *14* mám očička jen a jen pro něho a co vy taky se vám líbí tak moc jako mně?.. on je ještě hezčí než Johny Depp *14* *1* -
-
Re: miluji tě
je nejhezčí a nejlepší na světě *14* *14* *14* *14* -
Re: miluji tě
máš pravdu *3* je hezčí než johnny depp ,o hodně hezčí.... *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: Re: miluji tě
myslím si že není hezčí! je až moc přeslazený *1* a v titaniku mu bylo snad 20 let proto tam byl tak hezky ted už tomu tak neni... *13* -
-
Re: Re: Re: miluji tě
Náhodou je pořád hezký. Je už hold z něho muž. Ty jsi třeba mladší a starší se ti už nelíbí. Já třeba ho mám moc ráda jo, ale na mě je taky starší, ale neříkám, že už není hezký, protože tomu tak vůbec není. A nech si pro sebe ty sprostý smajlíky prosím.
-
-
-
-
takze na leonarda nikto nema lebo je uzasni jaj milujem ho cmuq:) milujem len teba leonardo a okerem teba uz nikoho tak lubit nebudem a nie ze leubit milovat:):( *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*