Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marylinwood

všechno nejepší

už zítr bude mít leonardo 35 narozky uf toto letí pipadá mi to jako včera když poprví v tv davali titanic a já se do něj na první pohled zamilovala (platonicky) *1* a nechcete se třeba někde sejít a oslavit to?
  • A taky už by se měl konečně oženit a založit rodinu.
    • Ja nechapu proc mu vsichni furt vykladaji ze ma mit rodinu atd. mam takovy dojem ze je to jeho zivot a muze si ho prozit jak chce :)
  • rose11

Narozky

asi taky píšu dost pozdě+ ale přesto všechno nejlepčíí Leo *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *14*
  • Všechno nejlepší!!!! *3* *3* *3* *14* *14* *14*
  • Arnold Schwarzenegger toho ješte uznávam a DiCapria uznávat? No raději NE
  • Něco do filmografie

Myslím, že tenhle film by neměl v jeho filmografii chybět...
    Gangs of New York ( z roku 2002), kde stvárnil postavu chlapce jménem Amsterdam Vallon...
  • jestli je dobrý herec nebo ne je věc názoru.Já dávám přednost jiným hercům.
  • Peníze nejsou všechno.

• umírací role

Chudák Leo, ve třech z mých 4 oblíbených filmů, kde hraje, umře *9*
    • lovemiki

Re: umírací role

To je sice blbý, že v tolika filmech umírá, ale tím aspoň dokáže všem, že je bezvadnej herec, protože přesvědčivě zahrát opravdovou smrt není jednoduchý... *3*
    • sophiekarblova

Re: umírací role

Asponˇje vidět jak dobrý je herec, někteří herci ani tu smrt zahrát neumí *3*
      • antidicaprio

Re: Re: umírací role

To mi teda řekni, který herec neumí zahrát mrtvýho ??? to dokáže i brouk když nechce být sežrán.
        • sophiekarblova

Re: Re: Re: umírací role

jako umírání sem myslela *4*
  • Filmy,kde byl DiCaprio nejlepsí podle me jsou : Titanic,Nouzový Východ,The Beach,Skrytá Identita a Krvavý Diamant

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit