Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • b.e.t.u.l.i

?!

Bozee! trosku ubohy nemyslite? Nejsem ani na jedny ani na druhy strane.. ale neprijde vam to trochu hloupy hadat se tady kdo je lepsi a kdo zas horsi?! Kazdymu se prece libi neco jinyho ne? Proc vubec takovyhle hadky vznikaj? Kazdej ma snad pravo aby se mu libil nekdo jinej ne?! nechapu vas..! Tohle je fanclub.. a to znamena stranka pro jeho fanousky a lidi co ho maj radi tak ho tu neurazejte prosim..
    • Re: ?!

ne děvče tohle se jmenuje diskuze a proto by se tu mělo diskutovat a né omdlívat nad takovym...no nebudu sprostá. Takže nejdřív se podívej do slovníčku na význam slov a pak mluv.
    • Re: ?!

na diskuzi ma kazdy pravo napsat si co chce vzyd od ceho je to diskuze ze se neco diskutuje ne
      • antidicaprio

Re: Re: ?!

plnej souhlas
    • antidicaprio

Re: ?!

a co by to bylo za diskusi kdyby se tu jenom chválilo,nuda ale jo ja vím že je to ubohý ale aspon se něco děje .no nicméně už se nehádáme .
  • adfg

ahoj jak se máš titanik davali nedavno a hrozne se mi líbil tak mi napiš na email
    • Re: adfg

Holky dnes sem tu poprvé.tak ahoj od tetka sem budu chodit pořát.já už sem se o titanic zajimala už od malička.tak a ted se mu budu věnovat víc.to mi neuvjeříte.držte se.MÁM JEHO PODPIS *14* *14* *14* málem sem ondlela. *15* a ještě.LEONARDO JE SKORO MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ JMENO.je to moje druhá přezdívka.ahoj *1* *1* *1*
      • Re: Re: adfg

souhlasim s tebou.je to upa nadherne jmeno!!!je to stejne vnesene jmeno jako on!!!!!I LOVE LEONARDO!!!!! *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *8*
  • je peknej
  • antidicaprio

kašlu na to

Vlastně máte pravdu. Ja ani nečekala že se to tak rozjede. sem myslela že to budou spiš odpovědi ,depp,dicaprio. a nic jinýho. ANI JEDEN Z NIC NEMŮŽE BEJT IDIOT(můžu říst že se mi to píše těžce)JINAK BY ANI JEDEN NEBYL SLAVNEJ A NEMĚL FANOUŠKY. nic se nezmění u každýho v srdci je PAN HEREC ten jeden a žádný žvásty tý druhý strany na tom nic nezmění. Dokonalej není ani jeden tak co. Rozjela sem to a tak doufám že to můžu takhle i skončit. Nwm jak vy a ani jak oostatní ale ja se budu snažit nehádat se. Jen doufám že to snad vydržim . KAŠLU NA HÁDKY
  • ahoj miluji tě
  • ft

asi rok sem ho žrala maximálně moooc... ted už to není tak žhavý....ale hezkej je to se musí nechat....a hrát umí fakt dobře..nevim jakej je ve skutečnosti tak nemůžu soudit jestli je namyšlenej nebo neni..............???žejo,?? *1* *7* *10* holky je boží ale setkat se snim bych nechtěla byla bych asi hodně sklalaná *9* no nevííím.....je asi stejnej jako všichni hezouniiiii *15* *8* *9*
  • Akorát tak jedine v Titanicu je dobrý DiCaprio jinak ho nemusím
  • Nejlepsí herecký výkon podal DiCaprio podla mna v Titanicu a Núdzovom Východe.Ostatní jeho filmy, kde hraje se mi nelíbí
  • Luky1987

DiCapria moc nemusím ako herca, no radeji NE

• si nádherný,miluju tě, a ve filmu TITANIC tě mám nejraději *14*
    • no tak ti ktoru som komentovala asi ked si povedala alebo nappisala ze ho milujes tak to nestaci abi si vedala lenarda musis viac ako milovat ti suka
    • ano ale ma aj ine filmi a aj tam je pekni on vo vsetich

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit