-
mlask
Je to nejvštší kus na světě..Zbožňuju ho miluju -
LEONARDO is SEXY
Leonardo je najsexi muž na svete.ON je najlepší herec na svete.Vy šibnutý chalani vi len závidite,lebo nie ste taký ako on príťažlivý,slávny,úspešný,s exy,bohatý.proste ste obyčajne nuly počujete nulyyyyyyyyyyyyyyyyy.I LOVE Love leo -
Ještě dodám,že se mi nelíbil jen ten VLK z wall street. Není to tím,že by byl Leo špatný,ale celkově to byl hnusný film o hnusném člověku a vím,že hodně mladých,hloupých hochů v okolí ho mělo za vzor.
Jediná scéna mi přišla vtipná:když se sjel a jel domů autem.Ráno zjistil,že celý večer proběhl úplně jinak než si "pamatoval" *15* -
V Titanicu byl DiCaprio jedine dobrej a nejlepší to beru,ale uznávat ho? No radeji vážne NE
-
Muž s velkým M =)
je to fakt swělý herec,umí roli swěle zahrát jak v Titanicu tk i např,v Muž se železnou maskou:)je to můj vzor , *4* a ti co jsou tk ubozí ,že tady na něj nadávají a nepodepíšou se jsou srabi :)a ty nadávky patří jim *4* -
Leonardo
Leo no to je vlastne bol najsexi a najkrajsi herec a hlavne v titanicu.Vzdy ked pozeram ten film tak sa neda neplakat ja ho zboznujem !!! Ale je skoda ze starneme pretoze ked som si pozerala Leonardove fotky je uz stary. Vsetci starneme ale mne sa zda na 33 rokov aj na viac vtedy bol kus no co uz!!!!!!!! -
-
Re: Leonardo
No já newim,mě se líbí víc teď *4* -
Re: Leonardo
To dělají jenom ty vousy *4*
-
-
je to borec
leo je upo moc klaaasny moc se mi libi *14* -
Basketbalistův deník
Budou opět dávat *14* *15* V sobotu na Nova cinema myslím že od 22:00 Strašně se těším *15* A taky budou dávat Romeo a Julie *15* *14* -
-
Re: Basketbalistův deník
strašně tě prosím , kdy a načem budou dávat Romeo a Julii *14* *4* -
-
Re: Re: Basketbalistův deník
Ten příspěvek je starej 3 měsíce... a kdybys chtěla s Leem zkouknout nějaký filmy tak jdi na www.kinotip.cz
-
-
Re: Basketbalistův deník
Nevíš kdy? -
-
Re: Re: Basketbalistův deník
už dávali....
-
-
-
Leo Dicaprio
V Titanicu je Leo najlepší páči sa mi tu najviac zo všetkých jeho filmov v ktorých hral:D. *3* -
úžasný
lidi mám adresu lea
Leonardo DiCaprio
Artist Managment Group
9465 Wilshire BLVD
Ste 519
Beverly Hils, CA 90212-2604
USA
Tak mu co nejdřív napíši *1* *3* *14* *14* *15* *4* *5* -
-
Re: úžasný
Jen aby to byla ona *1* *15* -
Re: úžasný
jo tu sem celej svuj (kratky)ZIVOT CHTELA!!!!
MOC TI DEKUJU ,,ZELWICKU,, *3* *4* *14* *3* *5* *4* *15* *4* *5* *3* *14* *4* *14* *3* *1* *1* *1* *1*
-