-
milašik
*14* uplně náš miláčik!!!!!!! my by sme ho laskou sežrali!!!!!!!!!! -
Happy Birthday *3*
-
ja ta milujem a si aj ty mna *1* LEONARDO DICAPRIO mislim na ten akazdu sekundu mojho zivota
-
Já ho nemusím DiCapria jak jsem uz psal
-
-
tak to tady nepiš pořád nikoho nezajímáš .. jenom mu závidíš ...
-
-
Titanic 2?
Ahoj,
na youtube.com sem viděla ukázky na Titanic 2.Ale jinak jsem o dvojce neslyšela...nevíte někdo o tom?tady je kdyžtak odkaz http://www.youtube.com/watch?v=7iOu Ykbrx4w -
-
Re: Titanic 2?
:D Tak tento VYMYŠLENÝ trailer jsem už viděla v roce 2007. Nene to je jen sestříhané a dáné do kupy. :D Ale ten kdo to vymýšlel tak torošku se přhmátl je to hrozně nápadný. *15* *15* Viděla jsem už i lepší trailery na pokračovní jiných filmů. -
Hoj! Četla jsem tvůj dotaz na TITANIC 2 a je to vymyšlený. Ty scény jsou vystříhaný z jiných filmů kde Leo hrál, např. Romeo a Julie, Titanic, Chyť mě když to dokážeš! atd.. Nevím kdo to video vytvořil, ale každopádně měl smysl pro fantazii. Už ti asi někdo napsal, ale připadalo mi normální ti to napsat. Zkrátka, žádná dvojka není a nebude. Teda škoda. Zatím se měj!!! *1* -
*1* ne Titanic 2 není *1* jsou to jen sestřihy z Leových filmů *5* taky jsem si první myslela když jsem viděla ty ukázky že bude Titanic 2 ale bohužel není..... *9* *9*
-
-
Leo DiCaprio
Leo je môj najlepší herec,Titanic pozerám často,cítim sa vždy výborne ked si ho pozriem!!! *3* *4* *5* -
jeto škaredi muš *16*
-
-
Tvoje čeština je škaredá
-
-
Sbirka Leonardo
Ahoj! Prodam rozsahlou sbirku Leonarda: clanky + plakaty. LINDAOLIVOVA@seznam.cz -
-
Re: Sbirka Leonardo
Hele ty mas vazne jeho plakaty??jestlisi je jeste nekomu neposlala tak mi pls napis na email...byla bych heppy.. *14* *14* *14* *3*
-
-
sladký
nevím jestli jste tohle už viděli ale jestli ne určitě se na to mrkněte
http://www.youtube.com/watch?v=NRpf-rbMTqU
je to strašně sladký video *14* *14* *14* *14* -
Titanic 3D
ano taky sem to četla cameron ho chce dát až v roce 2012 protože titanic se potopil v roce 1912 bude to 100 let -
-
Re: Titanic 3D
co jako *1* *1* *1* *1* *1*
-