Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • antidicaprio

nuda

No vidíte,když jsme se hádali, tak se tu asponˇ něco dělo. *9* *9*
  • You are soooo amazing! x
  • Je hezkej a ještě ke všemu umí dobře hrát. Nejvíc se mi líbil v Titanicu a v Pláži. Faninkám by neměli vadit jeho chybi. Např. že rozbíjí bary a jezdí na motorce jako blázen s jeho kámošem Tobeym Maguirem.Tak čau *13*
  • Nejlepší filmy od něho jsou: Titanic,Vlk z Wall street,Revenant,Nouzový východ, Co žere Gilberta,Chyť mě když to dokážeš,Rváčův deník,Pláž,Počátek,Velký Gatsby,Romeo a Julie,Letec,Skrytá identita,Marvinův pokoj :) všechny sem viděla nejmíň 3krát. Určitě se na nějaký podívejte. ...je to nejlepší herec a hlavně sexy
  • ahoj chtela bych vam jenom rict ze uz po leonardu silim fakt delouho a tak bych byla velice nestasna kdybys te se mi ho snazily pomlou vat tak dostane odeme dost pres hubu *5* *5* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *4* *4* *4* *4* *5* *5* *5* *5*
  • Miluju ho,je skvělej. *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14*
  • Leo je perfektní herec a rozhodne znám mnohem horsí od neho : Michael Dudikoff,Mark Wahlberg,Steven Seagal, Ashton Kutcher nebo Robert Pattinson,tohle jsou oproti DiCapriovi naprosto dementní herci
  • Mazel

V sobotu jsem byla na Skryté identině a musím uznat, že mu to tam moc slušelo. A zahrál to suprově *14*
  • Titanic 2

zapoměli jste že natočil i titanic 2 *3* http://www.youtube.com/watch?v=vD4O nHCRd_4
    • sophiekarblova

Re: Titanic 2

to jo, ale Leo už tam nehrál
      • Re: Re: Titanic 2

to je jasný když v titaniku 1 umrel........
      • sophiekarblova

Re: Re: Titanic 2

A ještě: dávala sem se na nějaké trailery a jsou tam úryvky z jiných filmů s Leem...
        • sophiekarblova

Re: Re: Re: Titanic 2

*dívala
          • Re: Re: Re: Re: Titanic 2

No páni, já jsem se teď dívala na youtube na ten Titanic 2 a nevěřila jsem vlastním očím.... *4* Leonardo tam opravdu hraje. Odehrává se to jako v současnosti, kdy ho vyzvedli ze dna oceánu zamrzlého v kostce ledu a oživili. Vůbec jsem netušila, že takový film skutečně natočili. Slyšela jsem sice, že se něco říkalo o tom, že Jack Dawson nesmí zemřít a že budou točit dvojku, ale považovala jsem to za nesmysl a myslela si že z natáčení sešlo. A navíc jsem tento film nenašla nikde v oficiální Leonardově filmografii ani nikde jinde, ani nevím jestli se tento film vůbec někdy oficiálně vysílal. Upřímě řečeno, asi bych ani neměla potřebu se na něj dívat a skazit si tak dojem z původního filmu, ale proti gustu žádný dyšputát, věřím že spousta skalních fanynek to jistě ocenilo. Ale stejně je to haluz... *3* *5*
            • sophiekarblova

Re: Re: Re: Re: Re: Titanic 2

Bohužel ti musím oznámit :( , že ten klip je vytvořen ze scén z jiných filmů s Leonardem... třeba z Rváčova deníku, Chyť mě, když to dokážeš, Pláž, nebo počítačově vytvořené (Leo v ledu, hrob Rose...) , navíc jak tam v upoutávce Jack hledá Rose na internetu, píše: Rose Dewitt Bukkater, a to je špatně napsaný. Navíc je dost nemožný, aby ho vytahli v kusu ledu...voda je v oceánu sice ledová, ale až takhle ne. A začátek traileru je z Titanicu (jak tam jsou ty ponorky). Na tyhle videa se právě nalákaj lidi, proto to dělaj... Ale přece: Titanic je jen jeden! (Pak už by to nebylo tak originální, kdyby byla dvojka) :) *3*
  • Když byl mladíček měly jeho filmy kouzlo. Teď je to jiné,ale stále velmi dobré.Skvělý herec,jen na tu ženskou nemá zrovna štěstí.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit