-
Romeo
Jo, jeho romeo byl skvělý, ta adaptace od Baze Luhrmana se mi líbila moc, ale viděla jsem ji v původním znění, takže nevím co s tím udělá český dabing.Kdysi jsem někde četla že Leo Dicaprio byl takovým Romeem 90. let. Plně s tím souhlasím, takový fenomén jako se objevil u DiCapria se zas jen tak neobjeví, ale přiznám se že pro mě osobně je daleko zajímavější ten Caprio po roce 2000, jeho výběr rolí je prostě famozní a člověk se může jen těšit co zase předvede ve svém dalším filmu. Pro mě rozhodně posunul filmové herectví o pěkný kus dál a jeho styl herectví je přesně to co mi sedí. -
Jinak preju Leovi vsechno nejlepsí k dnesním 40.narozeninám. Nejvíc se mi líbí ve filmech Titanic, Nouzový Východ, Skrytá Identita a The Beach
-
hvězda
Pro mě je to nejlepší herec současnosti. Podává skvělé a vyvážené výkony ve velmi dobrých filmech, je bez výraznějších skandálů, tak typických pro různé rychlokvaškové hvězdičky, navíc za poslední léta výrazně zmužněl, takže už konečně pořád nevypadá na patnáct, což je pro jeho hereckou kariéru jenom dobře. Těším se na každý nový film -
Tyhle herce mám radeji než DiCapria : Pierce Brosnan aneb Sean Connery. DiCaprio ? No radeji NE
-
Filmy
Zítra, 2.7.2011 dávají na programu NOVA CINEMA film s Leem - Co žere Gilberta Grapea? v 15:40 a večer v osm hodin na Nově je Titanic! Tak nezapomeňte ;-) -
Leo je muj nejoblíbenejší filmový herec.Rád si s ním kouknu filmy Titanic,Pláž,Nouzový Východ nebo Skrytá Identita *4* *3* *1* *1*
-
všechno nejlepší *14*
-
V Titanicu a Pláži mám Lea nejradši *4* *3*
-
*9* milujem ta a si krasni milujem ta cmuqqq
-
leonardo dicaprio
leonardo dicaprio je muj oblibeny herec je nadherny ve filmu titanic a muz ze zeleznou maskou byl ta neodolatelny *14* *14* *14* *14* *14* *14*