-
jako tet kdyby se oholil
-
V budoucnu bude hrát v hodně filmech,v průběhu let na sobě hodně zapracoval a dokázal že je dobrý herec.
-
Hello!! Ja som titanic kukala s petou milion kat a vzdy sme pakali a ty ze kate ty mi musis neco slibit že ty se odtud dostanes a ty budes videt jak deti rastou a umres jak stara pani v teplý posteli leonardo da vinci ty si pre mna vzorom thank you *3* *16* *16* *16* *10* *7*
-
bbbb
Je kráásný a moc výýýborný herec!!!! ;)♥ -
pravda
máte pravdu n titaniku(jestli to dobře píšu nebo v titanicu) byl naprosto boží ,ale to ve většině filmů......je pohlednej umí hrá prostě není co dodat je užasnej *14* *14* *3* -
Love!!
Ten je taaak kráásnej! ale hezčí byl, když byl ještě mladší.... :) -
-
Re: Love!!
souhlasim ae tedka taky nevypada spatne *14*
-
-
Skvělej a nadhernej herec! *14*
-
Tihle herce mam radeji nez di Capria /zesnuly James Stewart jiz nepocitam/
1 Gerard Butler, Brad Pitt, James Franco, Joaquin Phoenix, Ryan Gosling, Chris Bale, Will Smith, Keanu Reeves, Matt Damon, Edward Norton ...
Di Caprio? No radeji NE.
Jiz Vymreli/nebo po 70 -ce, 80 - ce
James Stewart, John Wayne, Sean Connery Sir Anthony Hopkins, Gregory Peck ... -
Inak celú Ameriku môžem okašlať🤮
-
ahojteeeee ja chcem povedat len tolko ze tak ako ja milujem leonarda dicapria tak uz jeho asi nikto nbude lubit a mozete si misliet ze vi ste ti naj vecsi fanusikovia leonarda dicapria....ale to neni pravada ked leonarda lubis tak ako ja tak to neni tvoj fanusik no u mna je to MOJ MILACIK AJ KED MU TAK NIKITI NEMOZEM POVEDAT V MOJOM SRDCI E TO TAK VIEM ZE TOTO je troska trepne ale no a co *14* *14* *14*
-
-
Je to trošku viac trapne.
-