Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sophiekarblova

Filmy

Pro fanoušky:
    24.2. Nova Cinema ve 23:45 - Basketbalový Zápisník....6.3. ČT1 ve 23:45 - Gangy New Yorku.
  • Leo a Oscar?

Mám šílený dojem, že Akademie má seznam tvůrců (herců a režisérů), kteří nesmí dostat Oscara, ať už předvedli jakkoliv skvělý výkon - jak si jinak vysvětlit, že nebyl nominovaný ani za Inception ani za Shutter Island? - i když za ten druhý jmenovaný by si minimálně plešouna (nějaký ten globusek nebo masku) zasloužil. Anebo prostě hodnotí jen filmy, které proběhly kiny teprve nedávno před vyhlášením.
    • Re: Leo a Oscar?

Musím říct, že jsem DiCapria moc nemusela, ale s čím větším odstupem se dívám na jeho filmy, jsou výborné a nádherně zahrané, Romeo+Juliet forever!A oscara by si za svoje celoživotní dílo zasloužil moc!Jeho filmografie je natřískaná výbornými filmy a jak hlavně výborně zahranými filmy, takže Leo good luck! *4*
      • Re: Re: Leo a Oscar?

Naprosto souhlasím! až když sem viděla R&J totálně sem se do něj zabouchla *14*
    • Re: Leo a Oscar?

Musím říct, že jsem DiCapria moc nemusela, ale s čím větším odstupem se dívám na jeho filmy, jsou výborné a nádherně zahrané, Romeo+Juliet forever!A oscara by si za svoje celoživotní dílo zasloužil moc!Jeho filmografie je natřískaná výbornými filmy a jak hlavně výborně zahranými filmy, takže Leo good luck! *4*
    • sophiekarblova

Re: Leo a Oscar?

Přesně! Povídá se, že kritici z Akademie nemají příliš v lásce moc úspěšné, moc talentované ani moc pohledné (přiznávám-Leo už má svá nejlepší léta nejspíš za sebou, ale teď je hezký zase jinak..:-)) herce. Ale jako Kate Winslet, která si svého Oscara trvdě a po dlouhé době právem vydobyla, věřím, že Leovi se to taky povede. Teď se spekuluje o několika filmech, které má v průběhu roku 2012 a 2013 točit, a všechny vypadaji zajímavě. Tak doufejme! *4*
  • Leo DiCaprio

Leo je podla mna jeden z najlepších hercov,môj najoblúbenejší,najviac sa mi páči v Titanicu,Núdzový Východ,Skrytá Identita. *3* *4*
  • deniskka

ještě něco

a abych nezapoměla můžete se juknout na můj blog http://denisska-denca.blog.cz/ a když tam budete prosím dejte mi komentík zatím toho mám málo ale bude toho tam pak hodně *4* *4* *4* *4*
  • deniskka

ahojky

ahojky jestli chcete muze te si me pridat já taky strašně moc miluju leonarda dicapria a byla bych ráda kdyby si me taky někdo přidal kdo ho má taky rád tak se nebojte si mě přidat budu jedině ráda *4* *4* *4* *4*
  • paavlaa1

Leo

Leo je ten nejhesčí chlap zbožnuju ho už od svích jedenácti let mam každej jeho film ani v kině jsem si žadnej nenechala ujit.Je to fakt dobrej herec. *14* *14*
    • deniskka

Re: Leo

jj to teda jo *14* *14* *14* *14*
  • sophiekarblova

Filmy

Zdravím všechny fanoušky Lea, jestli to ještě nevíte, tak budou dávat tyhle filmy s Leem: 27.11.2010 - Nova Cinema 20:00 LETEC a pak BASKETBALOVÝ ZÁPISNÍK. 1.12.2010 - Nova Cinema 20:00 CHYŤ MĚ, KDYŽ TO DOKÁŽEŠ. 4.12.2010 - ČT1 23:20 GANGY NEW YOURKU. Na HBO pořád dávaji LABYRINT LŽÍ. Mějte se hezky, Alice :)
  • leo

leo je nelepší herec a taky nejhezčí. *14* *14*
    • Re: leo- oprava

oprava:Leo je nejlepší herec a taky je nejhezčí herec. *14* *14*
  • všechno nej :)

všechno nej *14* *14* *14* miluji Tě *15*
  • Leo

Ahojky Leo *4*
    Všechno nejlepší k tvejm narozkám, hodně štěstí, zdraví a ještě hodně výbornejch filmů s Tebou. Seš moc suprovej herec, tak buď ním, co nejdýl... *3*
    Mám Tě moc ráda... *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit