-
Titanic 3D
ano taky sem to četla cameron ho chce dát až v roce 2012 protože titanic se potopil v roce 1912 bude to 100 let -
-
Re: Titanic 3D
co jako *1* *1* *1* *1* *1*
-
-
sladký
nevím jestli jste tohle už viděli ale jestli ne určitě se na to mrkněte
http://www.youtube.com/watch?v=NRpf-rbMTqU
je to strašně sladký video *14* *14* *14* *14* -
Leo DiCaprio
Leo je môj najlepší herec,Titanic pozerám často,cítim sa vždy výborne ked si ho pozriem!!! *3* *4* *5* -
Skvěle!
Jsem ráda že stále přibývají fanoušci...a pokud by bylo možno pozvěte sem i své přátelé kdo mu jen aspoň trochu fandí ať nás je co nejvíce!!! *14* -
titanic
Je to ten nejsladší chlap jakej existuje krásnej,sladkej prostě všechno *14* *4* *1* *14* *14* *14* *14* -
-
Re: titanic
JOjo!! Svatá pravda *1* *14* *14*
-
-
Leo DiCaprio
Najlepší herec tejto doby Titanic mám aj na DVD. *4* *3* -
-
Re: Leo DiCaprio
prosím napiš mi adresu na které si to koupila a kolik to stálo peněz.Prosímmm! *15* *4*
-
-
Plakáty
Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3* -
-
Re: Plakáty
ahoj, mám 12 plakátů a hromadu samolepek, které ti klidně věnuju. napiš na mail a domluvíme se -
-
Re: Re: Plakáty
Už letim! :-D *14* *14*
-
-
-
Krvavý diamant
Zítra, v sobotu dávaj na Nově ve 21:45 Krvavý diamant! :-D -
Titanic 3D
Četla jsem, že se má Titanic dočkat 3D rozměru, ale nevím co je na tom pravdy. Nevíte o tom něco víc? *7* -
-
Re: Titanic 3D
Již před premiérou Avatara se James Cameron svěřil svým fanouškům, že by svůj (na počet ocenění) největší triumf rád převedl do 3D. To se teď stalo oficiální, Titanic skutečně bude 3D. A dokonce známe přesné datum premiéry. bude to 14. dubna 2012. Ne, Cameron nás nechce vytrestat dlouhým čekáním, obnovená premiéra je totiž stanovena přesně 100 let od potopení slavné lodi jako pocta a připomenutí.
-
-
Leo Dicaprio
V Titanicu je Leo najlepší páči sa mi tu najviac zo všetkých jeho filmov v ktorých hral:D. *3*