Přejít na výpis diskuzí

Leonardo DiCaprio

OSOBNOST 31.12.2006 
591 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • marylinwood

Titanic 3D

ano taky sem to četla cameron ho chce dát až v roce 2012 protože titanic se potopil v roce 1912 bude to 100 let
    • Re: Titanic 3D

co jako *1* *1* *1* *1* *1*
  • marylinwood

sladký

nevím jestli jste tohle už viděli ale jestli ne určitě se na to mrkněte
    http://www.youtube.com/watch?v=NRpf-rbMTqU
    je to strašně sladký video *14* *14* *14* *14*
  • Leo DiCaprio

Leo je môj najlepší herec,Titanic pozerám často,cítim sa vždy výborne ked si ho pozriem!!! *3* *4* *5*
  • petule

Skvěle!

Jsem ráda že stále přibývají fanoušci...a pokud by bylo možno pozvěte sem i své přátelé kdo mu jen aspoň trochu fandí ať nás je co nejvíce!!! *14*
  • titanic

Je to ten nejsladší chlap jakej existuje krásnej,sladkej prostě všechno *14* *4* *1* *14* *14* *14* *14*
    • sophiekarblova

Re: titanic

JOjo!! Svatá pravda *1* *14* *14*
  • Leo DiCaprio

Najlepší herec tejto doby Titanic mám aj na DVD. *4* *3*
    • Re: Leo DiCaprio

prosím napiš mi adresu na které si to koupila a kolik to stálo peněz.Prosímmm! *15* *4*
  • sophiekarblova

Plakáty

Ahoj všichni, prosím kdybyste měli nějaké plakáty s Titanicem nebo Leonardem DiCapriem, které nepotřebujete, tak mi napište. Moc ráda bych je koupila. Dík Alice *3*
    • Re: Plakáty

ahoj, mám 12 plakátů a hromadu samolepek, které ti klidně věnuju. napiš na mail a domluvíme se
      • sophiekarblova

Re: Re: Plakáty

Už letim! :-D *14* *14*
  • sophiekarblova

Krvavý diamant

Zítra, v sobotu dávaj na Nově ve 21:45 Krvavý diamant! :-D
  • sophiekarblova

Titanic 3D

Četla jsem, že se má Titanic dočkat 3D rozměru, ale nevím co je na tom pravdy. Nevíte o tom něco víc? *7*
    • sophiekarblova

Re: Titanic 3D

Již před premiérou Avatara se James Cameron svěřil svým fanouškům, že by svůj (na počet ocenění) největší triumf rád převedl do 3D. To se teď stalo oficiální, Titanic skutečně bude 3D. A dokonce známe přesné datum premiéry. bude to 14. dubna 2012. Ne, Cameron nás nechce vytrestat dlouhým čekáním, obnovená premiéra je totiž stanovena přesně 100 let od potopení slavné lodi jako pocta a připomenutí.
  • Leo Dicaprio

V Titanicu je Leo najlepší páči sa mi tu najviac zo všetkých jeho filmov v ktorých hral:D. *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit