-
Basketbalistův deník
Budou opět dávat *14* *15* V sobotu na Nova cinema myslím že od 22:00 Strašně se těším *15* A taky budou dávat Romeo a Julie *15* *14* -
-
Re: Basketbalistův deník
strašně tě prosím , kdy a načem budou dávat Romeo a Julii *14* *4* -
-
Re: Re: Basketbalistův deník
Ten příspěvek je starej 3 měsíce... a kdybys chtěla s Leem zkouknout nějaký filmy tak jdi na www.kinotip.cz
-
-
Re: Basketbalistův deník
Nevíš kdy? -
-
Re: Re: Basketbalistův deník
už dávali....
-
-
-
Titanic 2
zapoměli jste že natočil i titanic 2 *3* http://www.youtube.com/watch?v=vD4O nHCRd_4 -
-
Re: Titanic 2
to jo, ale Leo už tam nehrál -
-
Re: Re: Titanic 2
to je jasný když v titaniku 1 umrel........ -
Re: Re: Titanic 2
A ještě: dávala sem se na nějaké trailery a jsou tam úryvky z jiných filmů s Leem... -
-
Re: Re: Re: Titanic 2
*dívala -
-
Re: Re: Re: Re: Titanic 2
No páni, já jsem se teď dívala na youtube na ten Titanic 2 a nevěřila jsem vlastním očím.... *4* Leonardo tam opravdu hraje. Odehrává se to jako v současnosti, kdy ho vyzvedli ze dna oceánu zamrzlého v kostce ledu a oživili. Vůbec jsem netušila, že takový film skutečně natočili. Slyšela jsem sice, že se něco říkalo o tom, že Jack Dawson nesmí zemřít a že budou točit dvojku, ale považovala jsem to za nesmysl a myslela si že z natáčení sešlo. A navíc jsem tento film nenašla nikde v oficiální Leonardově filmografii ani nikde jinde, ani nevím jestli se tento film vůbec někdy oficiálně vysílal. Upřímě řečeno, asi bych ani neměla potřebu se na něj dívat a skazit si tak dojem z původního filmu, ale proti gustu žádný dyšputát, věřím že spousta skalních fanynek to jistě ocenilo. Ale stejně je to haluz... *3* *5* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Titanic 2
Bohužel ti musím oznámit :( , že ten klip je vytvořen ze scén z jiných filmů s Leonardem... třeba z Rváčova deníku, Chyť mě, když to dokážeš, Pláž, nebo počítačově vytvořené (Leo v ledu, hrob Rose...) , navíc jak tam v upoutávce Jack hledá Rose na internetu, píše: Rose Dewitt Bukkater, a to je špatně napsaný. Navíc je dost nemožný, aby ho vytahli v kusu ledu...voda je v oceánu sice ledová, ale až takhle ne. A začátek traileru je z Titanicu (jak tam jsou ty ponorky). Na tyhle videa se právě nalákaj lidi, proto to dělaj... Ale přece: Titanic je jen jeden! (Pak už by to nebylo tak originální, kdyby byla dvojka) :) *3*
-
-
-
-
-
-
Pláž
Dneska je Pláž *15* *14* -
-
Re: Pláž
joo! :D včera večer jsem na to taky přišla *14* sice ve 22:10 ale já si to ujít nenecham! *1* A ještě v sobotu jsou Gangy New Yourku!!!! Ale na ty se asi dívat nebudu :( , jsou až po jedenáctej večer. Už jsem je viděla, ale stejně měto bude mrzet *1* -
-
Re: Re: Pláž
Tak to není pravda,že ten titanic 2 není fakt film je to film já to mám ten fitl a jmenuje se to vyzvednuti titanicu *13* *13* -
-
Re: Re: Re: Pláž
Hledala jsem informace, ale tenhle film už s Leem nic společného nemá. Možná jen to slovo "Titanic" :) -
Není to dokument?
-
-
taky se na nej jukat nebudu mela sem s tim to filmem DVD ae moc se mi to nelibi ...jinak plaz dneska supeeer :D:D:D -
-
Plaž je skvělej film já fakt myslela že ho zastřelí *9* A u gangů v NY jsem usla ale docela se mi líbil jinak dík za typ
-
-
a na kterym programu dávají ty Gangy v NY???????Já totiž soutěžím s mojí kámoškou která z nás uvidí víc filmů s Leem *15* *15* -
-
na ČT 1 v sobotu. Mám pocit, že se jim tam v tej televizi někdo zbláznil, a nebo konečně zmoudřel, že je tedˇs Leem tolik filmů!
A pak ještě můžu doporučit kinotip.cz - online filmy a stahování filmů. Je tam hodně jeho filmů! :-) *14* *1* *4* *14*
-
-
-
-
Basketbalistův dení
V sobotu jsem se dívala na tento film s Leem už podruhé a Leo je tam strašně skvělej.Hraje to strašně přesvědčivě.Vilm Basketbalistův deník patří k nejlepším filmům *14* *14* -
-
Re: Basketbalistův dení
moje slova, jeden z nejlepších filmů! :) vidiěla jsi už Co žere Gilberta Grapea? :-D -
-
Re: Re: Basketbalistův dení
Ještě ne ale mám v plánu ho shlédnout
-
-
-
nuda
No vidíte,když jsme se hádali, tak se tu asponˇ něco dělo. *9* *9* -
kašlu na to
Vlastně máte pravdu. Ja ani nečekala že se to tak rozjede. sem myslela že to budou spiš odpovědi ,depp,dicaprio. a nic jinýho. ANI JEDEN Z NIC NEMŮŽE BEJT IDIOT(můžu říst že se mi to píše těžce)JINAK BY ANI JEDEN NEBYL SLAVNEJ A NEMĚL FANOUŠKY. nic se nezmění u každýho v srdci je PAN HEREC ten jeden a žádný žvásty tý druhý strany na tom nic nezmění. Dokonalej není ani jeden tak co. Rozjela sem to a tak doufám že to můžu takhle i skončit. Nwm jak vy a ani jak oostatní ale ja se budu snažit nehádat se. Jen doufám že to snad vydržim . KAŠLU NA HÁDKY -
-
Re: kašlu na to
Díky
-
-
Klid
Mohla bych Vás poprosit jako správce fanklubu aby jste si případné sprosté slova nechali na doma? Děkuji nerada bych vám vymazávala půl stránek vašeho projevu. -
-
Re: Klid
otazka takze spravce jsi ty nebo uzivatelka tereza *7* mas hezkou profilovou fotku *4*
-
-
?!
Bozee! trosku ubohy nemyslite? Nejsem ani na jedny ani na druhy strane.. ale neprijde vam to trochu hloupy hadat se tady kdo je lepsi a kdo zas horsi?! Kazdymu se prece libi neco jinyho ne? Proc vubec takovyhle hadky vznikaj? Kazdej ma snad pravo aby se mu libil nekdo jinej ne?! nechapu vas..! Tohle je fanclub.. a to znamena stranka pro jeho fanousky a lidi co ho maj radi tak ho tu neurazejte prosim.. -
-
Re: ?!
ne děvče tohle se jmenuje diskuze a proto by se tu mělo diskutovat a né omdlívat nad takovym...no nebudu sprostá. Takže nejdřív se podívej do slovníčku na význam slov a pak mluv. -
na diskuzi ma kazdy pravo napsat si co chce vzyd od ceho je to diskuze ze se neco diskutuje ne -
-
Re: Re: ?!
plnej souhlas
-
-
a co by to bylo za diskusi kdyby se tu jenom chválilo,nuda ale jo ja vím že je to ubohý ale aspon se něco děje .no nicméně už se nehádáme .
-
-
spokojený
tak teď fanclubu nejse spokojená uplně ste mi ho znechutily jste magoři -
-
Re: spokojený
sorry holka ale vůbec jsem nepochopila myšlenku tvého příspěvku...nejdřív tě maminka musí naučit mluvit, pak paní učitelka psát a potom to zkus znovu.. *7* -
-
Re: Re: spokojený
to už mě naučily,takže se ty ozvy až tě maminka s paní učitelkou naučí myslet ,bohužel se bojím že v tvým případě to nebude možný . -
-
Re: Re: Re: spokojený
jestli to bylo na mě tak já to myslela na slečnu marylinwood, která pozbyla základy verbální komunikace. Opravdu nejsem zastánkyně tohohle slaďouše:) -
-
Re: Re: Re: Re: spokojený
tak to sorry fakt . pro mě je přítel každej co ho nebaští. promin sem si zvykla že nadávky směřují na mě. *9* *9* *9* *5* *9* *3* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: spokojený
Já Ti dám ANTI DICAPRIO !!!!!!! *13*
Leonardo DiCaprio je ten nejhezčí herec .
JEN SE KOUKNI ,TÁMHLE TŘEBA NA Kate Winslet
TA JE Z NĚHO CELÁ PRIČ . ZROVNA JSEM TO ČETLA NĚKDE NA INTERNETU .
takže se nejdří koukni na sebe a pak si nadávej na ostatní *1*
a pokuď opravdu jseš ANTI DICAPRIO tak na těhlech stránkách nemáš co dělat *5*
-
-
-
-
-
Re: spokojený
tak zruš členctví. *15*
-
-
ježiš
jste fakt šílený proč se jako hádáte každej má prostě jinej názor ale proč si to nepíšete k sobě já vám tam taky nic nepíšu ani jedna tam nic nepíšeme ste fakt šílený *1* *1* a můj nazor se nezměnil DICAPRIO IS BEST *14* *14* *14* -
-
Re: ježiš
JASNĚ! MUJ NÁZOR SE TAKY NIKDY NEZMĚNÍ! :) *14*
-