-
nej,nej,nej,...
*14* *14* *14* *14* nejlepší -
ft
asi rok sem ho žrala maximálně moooc... ted už to není tak žhavý....ale hezkej je to se musí nechat....a hrát umí fakt dobře..nevim jakej je ve skutečnosti tak nemůžu soudit jestli je namyšlenej nebo neni..............???žejo,?? *1* *7* *10* holky je boží ale setkat se snim bych nechtěla byla bych asi hodně sklalaná *9* no nevííím.....je asi stejnej jako všichni hezouniiiii *15* *8* *9* -
ahoj miluji tě
-
Jsem kral sveta!
Caute!Ten kdo hovori ze je Leo hnusny,tak je na velkom omyle!Najviac na mna zaposobil vo filme Titanic ale aj Plaz a Romeo a Julia su fakt dobre!Aj ked sa nedavno zle prezentoval tym ze na letisku odmietol dat svojej fanynke autogram,je to herec s dobrymi schopnostami.. -
Náhodu je to výbornej herec a k tomu má úžasnej kukuč.
-
!!!!! !!!
Leo je nej.. hezčí nej lepší nej..milejší a všechno možný !!! Je to můj miláček a ten kdo říká že je hnusnej je DDEEEEBBBBBIIIIIILLLLL -
Leo
Miluju Leonarda. JE TO MŮJ OBLÍBENÝ HEREC!!!!!!!!! -
je peknej
-
adfg
ahoj jak se máš titanik davali nedavno a hrozne se mi líbil tak mi napiš na email -
-
Re: adfg
Holky dnes sem tu poprvé.tak ahoj od tetka sem budu chodit pořát.já už sem se o titanic zajimala už od malička.tak a ted se mu budu věnovat víc.to mi neuvjeříte.držte se.MÁM JEHO PODPIS *14* *14* *14* málem sem ondlela. *15* a ještě.LEONARDO JE SKORO MOJE NEJOBLÍBENĚJŠÍ JMENO.je to moje druhá přezdívka.ahoj *1* *1* *1* -
-
Re: Re: adfg
souhlasim s tebou.je to upa nadherne jmeno!!!je to stejne vnesene jmeno jako on!!!!!I LOVE LEONARDO!!!!! *14* *14* *14* *14* *3* *3* *4* *8*
-
-