-
Super stránka o titaniku
Našel jsem Super stránku o Titaniku. www.titanicworld.cz -
je to borec
leo je upo moc klaaasny moc se mi libi *14* -
Leonardo
Leo no to je vlastne bol najsexi a najkrajsi herec a hlavne v titanicu.Vzdy ked pozeram ten film tak sa neda neplakat ja ho zboznujem !!! Ale je skoda ze starneme pretoze ked som si pozerala Leonardove fotky je uz stary. Vsetci starneme ale mne sa zda na 33 rokov aj na viac vtedy bol kus no co uz!!!!!!!! -
-
Re: Leonardo
No já newim,mě se líbí víc teď *4* -
Re: Leonardo
To dělají jenom ty vousy *4*
-
-
Muž s velkým M =)
je to fakt swělý herec,umí roli swěle zahrát jak v Titanicu tk i např,v Muž se železnou maskou:)je to můj vzor , *4* a ti co jsou tk ubozí ,že tady na něj nadávají a nepodepíšou se jsou srabi :)a ty nadávky patří jim *4* -
leonardo
Leonardo je nejkrasnější heec co znám na první pohled si ě získal libí se mi jak hraje ve filmu tinanic,muž se železnou maskou Leoardo je podle mě simpatycký a hodný muž. *4* *4* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *4* *3* *3* *3* -
Dobrý herec
Leonardo je určitě velmi dobrý a talentovaný herec. Velmi se mi líbí jeho herecký výkon ve filmu Muž se železnou maskou, což je můj nejoblíbenější film. On zde dvojroli zvládl skvěle. Totéž platí o jeho roli v Titanicu, kde podal též skvělý výkon. K těm co ho tady urážejí - já chápu, že někomu nesedí, nemá ho rád, ale psát tady tyhle urážky a psát, že je to špatný herec je nemístné, protože je to dobrý herec, podívejte se na film Muž se železnou maskou nebo Titanic a musíte vidět hereckou kvalitu a talent. -
LEONARDO is SEXY
Leonardo je najsexi muž na svete.ON je najlepší herec na svete.Vy šibnutý chalani vi len závidite,lebo nie ste taký ako on príťažlivý,slávny,úspešný,s exy,bohatý.proste ste obyčajne nuly počujete nulyyyyyyyyyyyyyyyyy.I LOVE Love leo -
moje láska
nevím,co máte proti mému manželovi!!!!miluju ho,je nejhezčí na světě!!!!katka
*3* -
mlask
Je to nejvštší kus na světě..Zbožňuju ho miluju -
Mazel
V sobotu jsem byla na Skryté identině a musím uznat, že mu to tam moc slušelo. A zahrál to suprově *14*